Deniz yatağında uyuya kaldı, 2 mil ötede bulundu!  Tekneyle son anda kurtarıldı

Saros Körfezi’nde güneşlenmek için deniz yatağında uyuyan vatandaş, karayelin etkisiyle 2 mil açığa sürüklenirken yakınlarının haber vermesi üzenine tekneyle kurtarıldı

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2024 14:58
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2024 14:58
Kaynak: İHA
Deniz yatağında uyuya kaldı, 2 mil ötede bulundu!  Tekneyle son anda kurtarıldı

Edirne'nin Keşan ilçesi bağlı Yayla köyü sahilinde güneşlenmek için deniz yatağında uyuyan bir vatandaş, karayelin etkisiyle 2 mil açığa sürüklendi. Olayı fark eden yakınları tarafından haber verilmesi üzerine, tesis işletmecisi Mustafa Altunhan ve yakınları tarafından tekneyle kurtarıldı.

Deniz yatağında uyuyan kişi, yakınlarının seslenmesiyle uyandıktan sonra tekneye alındı ve kıyıya götürüldü. Olay, cep telefonu kamerasıyla kaydedilirken, geçen yıl yaşanan benzer bir olayda da Mustafa Altunhan'ın 4 mil açığa sürüklenen bir kişiyi kurtardığı belirtildi.

Altunhan, rüzgarlı ve dalgalı günlerde denizde dikkatli olunması gerektiğini vurgulayarak, "Denize rüzgar olduğu zaman deniz yatağı ya da oyuncak lastik botlarla denize girilmemeli. Bu tür durumlarda Türkiye genelinde birçok insan boğulabiliyor. Lütfen dikkatli olalım" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.