TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çıray’dan Akşener’e ‘son görev’ mesajı

Dün gerçekleştirilen İYİ Parti Olağanüstü Kurultayında İYİ Parti eski Genel Başkanı Meral Akşener’in “son kez” dediği konuşmasına geçtiğimiz yıl partiden istifa eden Aytun Çıray’dan üstü kapalı “son görev” göndermesi geldi.

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2024 10:23
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2024 10:26
Kaynak: GURBET YAVUKLU
Çıray’dan Akşener’e ‘son görev’ mesajı

31 Mart Yerel Seçimlerinde İYİ Parti’nin oyunun Türkiye genelinde yüzde 3,8’e kadar gerilemesinin ardından dün partinin olağanüstü kurultayı gerçekleştirildi.

Dört adayın yarışa girdiği kurultayda, TBMM Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, üçüncü turda çoğunluk oylarını alarak partinin yeni genel başkanı seçildi.

Kurultayla birlikte partide yeni bir dönem başlarken İYİ Parti eski Genel Başkanı Meral Akşener’in kürsüden yaptığı konuşma dikkat çekmişti.

"GEREKTİĞİNDE BEDEL ÖDEMEYİ BİLDİM"

"Bugün karşınızda bu kürsüden son kez konuşuyorum” sözleriyle konuşmasına başlayan Akşener, şu ifadeler yer vermişti:

“Yetkili kurullarımızın kararı doğrultusunda 31 Mart seçimlerine hür girdik. İYİ Parti'yi kavgalara korkulara mahkum edilen milletimize yeni bir seçenek kurmak için kurmuştuk. Ben de bugüne kadar hem kendimin hem de partimizin aldığı tüm kararların arkasında durduğum gibi bu kararın da arkasında durdum. Ne kadar zorlu bir yola çıktığınızın farkındaydım. Karalamalarla üzerimize gelineceğinin farkındaydım. Satın alınmışlara karşı yürekten inanmışların mücadelesini yürüttüğümüzün farkındaydım. Bedel ödeme sırasında da en önde karşınızda duruyorum. Gerektiğinde bedel ödemeyi bildim. Bundan dolayı asla pişman olmadım, bugün de pişman değilim. Bugün üzerime düşen her şeyi yapmış olmanın huzuruyla son kez karşınızdayım. Hiçbir hesaba pazarlığa girmeden milletin sesini duyurmuş olmanın mutluluğu ile son kez karşınızdayım."

ÇIRAY’DAN ÜSTÜ KAPALI GÖNDERME

Öte yandan; Akşener’in ‘son kez’ sözlerine geçtiğimiz yıl partiden istifa eden Aytun Çıray’dan üstü kapalı gönderme geldi.

Çıray, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “’Son görevini’ tam olmasa da başardı. Artık maddi manevi huzur içinde yaşayabilir” dedi.

Kaynak: GURBET YAVUKLU

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.