TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP’li 26 başkandan Anıtkabir ziyareti

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yerel seçimlerde başarılı bir sonuç elde eden 26 ilçe belediye başkanı ve 13 belediye başkan adayıyla birlikte Anıtkabir'i ziyaret etti. Heyet, İsmet İnönü'nün kabrini de ziyaret ederek, Ekrem İmamoğlu'nun liderliğinde kısa bir toplantı gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 06.04.2024 19:17
Haber Güncellenme Tarihi: 06.04.2024 19:17
Kaynak: İHA
CHP’li 26 başkandan Anıtkabir ziyareti

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yerel seçimlerde başarılı bir performans sergileyen 26 ilçe belediye başkanı ve 13 belediye başkan adayıyla birlikte bu sabah Anıtkabir'i ziyaret etti. CHP Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı Turan Taşkın Özer, CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ve İmamoğlu'nun eşi Dr. Dilek Kaya İmamoğlu da ziyarette hazır bulundu. Programa Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer'in de katılımıyla yaklaşık 200 kişilik bir heyet iştirak etti. Heyet, askeri törenle karşılandıktan sonra Mozole'ye çelenk bırakma töreni gerçekleştirildi ve saygı duruşunda bulunuldu. Anıtkabir'deki törenin ardından program sona erdi.

"Önümüzdeki döneme ilişkin planlarımızı değerlendirme fırsatı bulduk"

Ziyaretin ardından bir değerlendirme yapan Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, "Kıymetli Esenyurtlular ve sevgili halkımızın destekleriyle 4 Nisan'da mazbatamızı aldık. Bugün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Sayın Özgür Çelik ve seçilen belediye başkanlarımızla birlikte Anıtkabir'i ziyaret ettik. Sayın İmamoğlu, tüm başkanlar adına Ata'mızın kabrine çelenk bıraktı ve anı defterini imzaladı. Ardından Cumhuriyet Halk Partisi'nin 2. Genel Başkanı İsmet İnönü'nün kabrini ziyaret ettik. Daha sonra Cumhuriyet Halk Partisi'nin 26 belediye başkanıyla Sayın İmamoğlu başkanlığında bir toplantı gerçekleştirdik. Önümüzdeki döneme ilişkin planlarımızı değerlendirme fırsatı bulduk. Hepimize hayırlı, uğurlu olsun, yolumuz açık olsun" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.