TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bu gece başlıyor yarın sabaha kadar sürecek! Süper mavi ay burçlarda nasıl etkilere sahip olacak?

2023 yılı için Süper mavi ay olayı 30 Ağustos yani bu gece itibari ile başlıyor. İş, sağlık, kariyer, aşk her alanda etkileri yaşanacak olan Süper Mavi Ay olayının burçlara göre tek tek etkileri neler olacak? İşte tüm detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2023 18:56
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: HABER MERKEZİ
Bu gece başlıyor yarın sabaha kadar sürecek! Süper mavi ay burçlarda nasıl etkilere sahip olacak?

2023 yılı Süper Mavi Ay olayı tüm astrolog ve burçlara ilgi duyanları heyecanlandırıyor. Süper Mavi Ay etkisi ile birçok alanda aşk, sağlık, para, kariyer, iş bir başarı sağlayabilir, birçok yeni adım atabilirsiniz. Bu geceye dikkat diyen astrolog Duygu Sevinç Sevin Süper Mavi Ay etkisi ile tüm burçlarda yaşanabilecek olanlara dikkat çekti. Özellikle Süper Mavi Ay etkisinden fazla nasiplenecek olan burçları açıkladı. Peki Süper Mavi Ay etkisinde bu geceden sabaha kadar neler olacak? Hangi burçlar neler yaşayabilecek? İlişkilerde nasıl davranmalı? Kariyer adımlarında neye dikkat etmeli? Hepsi ve çok daha fazlası haberimizin devamında…

Süper Mavi ay bu gece başlıyor!

Ünlü Astrolog Duygu Sevinç Sevin’in açıklamalarında göre bu gece başlayacak olan Süper Mavi Ay olayı olaylar üzerinde çok büyük etkilere sahip olacak. Özellikle değişimler üzerindeki etkisine vurgu yapan Astrolog Duygu Sevinç Sevin açıklamalarında; “Bu dolunay öyle büyük değişimlere gebe ki, bir kere sorumluluklarımızın gezegeni Satürn bizi sıkıştırıyor. Hadi daha yükseğe çıkabilirsin.

Bir yandan Merkür Retro’da ve dur diyor yeni kararlar alma! Yüzmek zorunda değilsin sadece dalgaları başlatman yeterli. Venüs Retro’da diyor ki değerini bil sen yapabilirsin alçakgönüllü olma duvarları yıkabilirsin. Yani kafamız karışık yine anlayacağınız. Olsun bu iyi bir şey. Zaten kötü sandığımız gökyüzü olayları bile bizi değiştirir dönüştürür ve güçlendirir” ifadeleri ile bu gece başlayacak ve yarın sabaha kadar devam edecek olan Süper Mavi Ay’ın ilişkilerden hissedilecek duygulara kadar birçok alanda etkisini vurguluyor.

Özellikle ilişkilerde yanlış bir karar alınmaması için Süper Mavi Ay etkisinde biraz daha temkinli davranılmasını ve fevri davranılmamasını tavsiye eden ünlü Astrolog açıklamalarında; ‘’Yanlış düşünebilirsin. Yanlış anlayabilirsin. Yanlış yapabilirsin ama Yanlış hissedemezsin.’’ İfadeleri ile hislerine kulak vermesi gerektiğini de belirtti.

Yeni tutulmanın habercisi bu gece başlıyor!

Ünlü Astrolog Duygu Sevinç Sevin açıklamalarında bu gece başlayacak olan Süper Mavi Ay olayının 14 Ekim tarihinde yaşanacak olan tutulmanın habercisi olduğunu ‘’ayak sesleri’’ tabiri ile ifade etti. Açıklamalarında ise “Mavi Süper Dolunay bizi dönüştürmek için geldi. Kozasından çıkan kelebek gibi yeniden doğuşun başlangıcı.14 Ekim tutulmasının ayak sesleri. Hazırlık süreci. İfadelerini kullandı.

BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR - Hatay'da mavi ay şöleni büyüledi

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.