TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bilal Saygılı'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2023 07:06
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: BÜLTEN
Bilal Saygılı'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Saygılı mesajında; “Bu büyük hürriyet destanının 101. yılında, Anadolu’nun ebedi vatanımız olduğunu bir kez daha idrak ediyoruz. Cumhuriyete hayat veren bu büyük zafer; tüm dünyaya imanın gücünü, milli ruhun şahlandığında alt edemeyeceği hiçbir düşman olmadığını göstermiştir. İşte, Türkiye Yüzyılı’nı da bu ruhla inşa edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

En mukaddes ilhamımız…

İzmir’in işgaliyle ortaya çıkan kıvılcımın; 19 Mayıs 1919’da bir bağımsızlık ateşine dönüştüğünü ve 30 Ağustos 1922’de tarih sahnesinin en görkemli zaferlerden birini getirdiğini söyleyen AK Parti İzmir il Başkanı Bilal Saygılı, mesajında şu sözlere yer verdi; “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dehası, Türk Milletinin tek vücut olup ortaya koyduğu cansiperane kararlılık; bugün sahip olduklarımızın en mukaddes ilhamıdır. 30 Ağustos’ta yazılan tarih; tüm ezilen, esarete boyun eğmeden, onurlu ve özgür bir hayat sürmek isteyen milletlerin de örneği olmuştur. Atalarımız; şanlı tarihimizin nice zaferlerini taçlandırdığı bu büyük zaferle, bugün ve yarına ışık tutacak bir ruhu olduğu gibi, büyük bir sorumluluğu da miras bırakmıştır.”

Yedi düvel bilsin ki…

“Yedi düvel bilsin ki; tarihinden aldığı feyizle yoluna devam eden Türkiye Cumhuriyeti Devleti; sırtını yere getirmek isteyen tuzakçılara, fırsatçılara, fesatlara ve dahi düşmanlara asla boyun eğmeyecektir.” diyen Başkan Saygılı; mesajını şu ifadelerle sonlandırdı; “ Bu topraklar; Malazgirt, Otlukbeli, Çaldıran’ı, Mohaç’ı yaşadı; Çanakkale’de, Sakarya’da tarih yazan kahramanları bağrında taşımaya devam ediyor. Bastığımız yeri toprak diyerek geçmeden, tanıyarak, anlayarak, kavrayarak atacağımız her adım; Cumhuriyetin ilelebet yaşaması için atacağımız adımlardır. Ortaya koyacağımız her eser, yapacağımız her kalkınma hamlesi;  bu onurlu kurtuluş mücadelesini daha anlamlı kılacaktır. Bu nedenle, çalışmaya, azim ve kararlıkla ülkemize ve milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle; başta Gazi Mustafa kemal Atatürk olmak üzere; tüm şehit ve gazilerimize minnetlerimizi sunuyor, saygıyla yad ediyoruz. Tüm milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun…”

BU HABER DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: İzmir'de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu   

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.