TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BDDK Seçil Erzan için devreye girdi: Yazışmalar tek tek incelenecek

‘Yüksek karlı gizli fon’ adıyla bilinen 2'si tutuklu 7 sanığın yargılandığı dolandırıcılık davasında BDDK devreye girdi. Sanıklar arasında yer alan Seçil Erzan'ın telefonundaki yazışma ve tapeler kurum tarafından incelenecek.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2024 10:56
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2024 10:56
Kaynak: AA
BDDK Seçil Erzan için devreye girdi: Yazışmalar tek tek incelenecek

Aralarında iş insanları ve futbolcuların da bulunduğu onlarca kişiyi, milyonlarca dolar dolandırdığı iddiasıyla tutuklu yargılanan Seçil Erzan'ın yargılandığı davaya Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) müdahil oldu.

İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam eden yargılama dosyasına, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderilen cevap yazısı eklendi. Yazıda, dava aşamasında ortaya çıkan bilgi ve belgeler ile müştekilerin iddia ettikleri suçlamalar kapsamında yeni bir inceleme yapılmasının gerekli olduğu kaydedildi.

Yazışmalar ve tapeler incelenecek

BDDK'nın, "Seçil Erzan'ın WhatsApp üzerinden, başta banka görevlileriyle yaptığı yazışmalarının ve varsa telefon tape kayıtlarının kurumumuzca yürütülen inceleme açısından oldukça kritik önem taşıyabileceği değerlendirilmiştir." ifadelerini kullandığı yazıda, Erzan'ın yazışma dökümünün kurumun görevlendirdiği ilgili kişilere gönderilmesi talep edildi.

Kaynak: AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.