TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Yerlikaya acı haberi duyurdu: Görev başındaki 2 polis şehit oldu

Adıyaman'da polis merkezinde görevli bir polis memuru, meslektaşlarına ateş açtı ve 2 polis şehit oldu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Adıyaman'ın Altınşehir Polis Merkezi'nde yaşanan bu acı olayı sosyal medya hesabından duyurdu

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2024 23:56
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2024 00:57
Kaynak: AA
Bakan Yerlikaya acı haberi duyurdu: Görev başındaki 2 polis şehit oldu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Adıyaman'da Altınşehir Polis Merkezi Amirliği'nde bir polis memuru tarafından silahla yaralanan 2 polisin şehit olduğunu bildirdi.

Saat 20.15 sıralarında meydana gelen olayda, polis memuru S.U.Ş kendi beylik silahıyla Polis Merkezi Amiri K.Ü. ve Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipler Amiri G.Ö'yü yaraladı. Ne yazık ki, yapılan tüm müdahalelere rağmen her iki polis memuru da kurtarılamayarak şehit oldu.

Bakan Yerlikaya: 2 polis şehit oldu

Bakan Yerlikaya, şehit polis memurlarının ailelerine başsağlığı dileyerek, konuyla ilgili adli ve idari soruşturmanın başlatıldığını açıkladı.

Olayın faili S.U.Ş'nin etkisiz hale getirilerek gözaltına alındığını aktaran Yerlikaya, "Ağır yaralı olarak hastaneye sevk edilen Polis Merkezi Amirimiz K.Ü. ve Ekipler Amirimiz G.Ö. hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak maalesef şehit olmuştur. Olayda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerimize sabır ve başsağlığı diliyoruz. Konuyla ilgili adli ve idari tahkikat başlatılmıştır." ifadelerini kullandı.

Adıyaman Valisi Osman Varol ise, yaptığı açıklamada, saldırının ardından polis merkezinde başka yaralanan olmadığını belirtti. Saldırgan polis memurunun da olay yerinde etkisiz hale getirilerek gözaltına alındığını ifade etti.

Kaynak: AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.