TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aydın'daki bu kuzu diğerlerine hiç benzemiyor... Derslere girip koşuyor

Efeler ilçesinde yaşayan beden eğitimi öğretmeni 30 yaşındaki Melike Karcı, sahiplendiği kuzuyu biberonla besleyerek birlikte koşu bandında yürüyüş yaparak spor yapıyor. Karcı, kuzusuna "Dobby" adını verdiği sevimli dostuyla her gününü birlikte geçiriyor.

Haber Giriş Tarihi: 24.02.2024 13:27
Haber Güncellenme Tarihi: 24.02.2024 13:27
Kaynak: İHA
Aydın'daki bu kuzu diğerlerine hiç benzemiyor... Derslere girip koşuyor

Beden eğitimi öğretmeni Melike Karcı Nurcan, yaklaşık 1 ay önce sevimli kuzusu Dobby ile sıra dışı bir dostluk kurdu. Nurcan, sahiplendiği kuzuyu biberonla besleyerek ve birlikte koşu bandında yürüyerek sağlıklı bir yaşam sürüyor. Dobby adını verdiği sevimli dostuyla birlikte yüzme kurslarına, salon sporlarına, zumba derslerine ve kadın futbol takımının antrenmanlarına katılıyorlar. Günlük rutinlerini birlikte paylaşan Melike Karcı Nurcan ve Dobby, çevrelerinde merak uyandırıp beğeni topluyorlar.

Melike Karcı Nurcan, kuzuların annelerinin tüm yavrularına bakamayacağını ve bu nedenle bir tanesini sahiplenme kararı aldıklarını belirtti. Beden eğitimi öğretmeni olarak özel bir okulda çalışan Nurcan, aynı zamanda futbol oynuyor ve Kadınlar İkinci Ligi'nde mücadele eden bir takımın kaleciliğini yapıyor. Ayrıca yüzme antrenörlüğü ve dans eğitmenliği gibi aktivitelerle de ilgileniyor ve hepsini aktif olarak Dobby ile birlikte sürdürüyor. Şehirde yaşamaları nedeniyle Dobby'yi sahiplenme fikrinin öncelikli olarak aklında olmadığını belirten Nurcan, ancak koyunlarının annesinin fazla yavruya bakamadığı için birini sahiplenmeleri gerektiğini açıkladı. Dobby'yi yaşatmak için sahiplendiklerini vurguladı.

Melike Karcı Nurcan, Dobby ile hiç ayrılmadıklarını ve birlikte derslere dahi girdiklerini söyledi. Dobby'nin evde kendileriyle birlikte kaldığını belirten Nurcan, kuzunun hiçbir zaman kirletme ya da pisletme durumu olmadığını ve hatta bezinin olduğunu dile getirdi. Eşiyle birlikte yaşadığını ve Dobby'yi sahiplenme kararını ikisinin birlikte aldığını ifade eden Nurcan, bu durumdan oldukça memnun olduklarını ve kuzunun varlığıyla çok eğlendiklerini vurguladı. Dobby ile ilgilenirken hiçbir sorun yaşamadıklarını belirten Nurcan, onu her yere götürdüğünü ve birlikte zaman geçirdiklerini aktardı. Sabahları ilk işlerinin Dobby'ye süt vermek olduğunu ve ardından okula gittiklerini dile getiren Nurcan, kuzunun modern bir yaşama uyum sağlamaya çalıştığını ifade etti. Bahçelerinde büyüdüğünde ona bir erkek arkadaş edindireceklerini ve daha sonra çocuklarının olacağını belirten Nurcan, Dobby'nin ailelerinin bir parçası gibi olduğunu ve onu büyütürken büyük bir keyif aldıklarını söyledi.

Nurcan, Dobby'ye en fazla ilginin çocuklardan geldiğini belirtti. Tüm hayvanları sevdiğini ve onların hepsinin kendisi için değerli olduğunu dile getirdi. Bu yıl Dobby'nin hayatlarına girdiğini ve insanların onu ilk gördüklerinde bir kuzu olduğunu düşünmediklerini, genellikle köpek zannettiklerini ancak daha yakından bakınca şaşırdıklarını aktardı. Kent yaşamında kuzularla sık karşılaşılmadığı için Dobby'nin dikkat çektiğini belirten Nurcan, özellikle çocukların ona ilgi gösterdiğini, fotoğraf çektirmek ve sevmek için sıraya girdiklerini ifade etti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.