TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Anadolu Otoyolu'nda bayram trafiği başladı

Ramazan Bayramı tatili sebebiyle yola çıkan sürücüler, Anadolu Otoyolu'nun Düzce ve Bolu kesimlerinde yoğunluk yaşanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2024 19:48
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2024 19:48
Kaynak: AA
Anadolu Otoyolu'nda bayram trafiği başladı

Bayram tatilini memleketlerinde geçirmek isteyen sürücüler, yola çıkmaya başladı. Özellikle otoyolun Ankara yönünde, Bolu Dağı Tüneli, Abant Kavşağı ve Köroğlu park alanı kesiminde sürücülerin yoğunluğu dikkat çekiyor.

Bu güzergahta görev yapan trafik, jandarma ve Karayolları ekipleri, ulaşımın aksamaması için titizlikle çalışıyor.

Düzce Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürü Cemalettin Saraç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bayram için gerekli tedbirlerin önceden alındığını belirtti.

Saraç, beklenen yoğunluğun hafta sonu itibarıyla başladığını belirterek, "Akşam saatlerinde trafik yoğunlaşmaya başladı. Bölge trafik ekipleri olarak 12 ekiple güzergahta görünür şekilde görev aldık. Umarım kazasız ve sorunsuz bir bayram tatili geçiririz." dedi.

Alınan tedbirlerle olumsuzluk yaşanmadığını ifade eden Saraç, "Trafiğin aksamadan ilerlediğini gözlemliyoruz. Küçük hasarlı kazalar meydana gelse de, ekiplerimiz müdahale ederek yolun trafiğe kapanmasını önlüyor. Bölgede 55 kilometrelik otoyol ve 48 kilometrelik D-100 geçişinde 12 ekibimizle görevimizi sürdürüyoruz." şeklinde konuştu.

Kaynak: AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.