TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Almanya’da yaşayan Türk’ün milyonluk vurgunu: Cin çıkarma vaadiyle 5 milyon euro dolandırdı

Almanya’da işsizlik maaşıyla geçimini sürdürdüğü bilinen Türk asıllı Serkan Ö., inşaat ve otomobil sektöründe aile şirketi bulunan N.B. isimli kişiyi 6 yıl boyunca “sende ölüm büyüsü var” diyerek yaklaşık 175 milyon lira dolandırdı.

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2024 11:52
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2024 17:14
Kaynak: HABER MERKEZİ
Almanya’da yaşayan Türk’ün milyonluk vurgunu: Cin çıkarma vaadiyle 5 milyon euro dolandırdı

Sabah’tan Ümit Erkan Demircan’ın haberine göre; Almanya’nın Münih kentinde yaşayan ve işsizlik maaşı ile geçimini sürdüren Türk asıllı Serkan Ö., rüyalarında geleceği gördüğünü iddia ederek inşaat ve otomobil sektöründe aile şirketi bulunan N.B. isimli kişiyi 6 yıl boyunca dolandırdı.

“Sende ölüm büyüsü var” diyerek kandırdığı N.B.’nin su, el ve kahve falına bakarak, aile içi olaylarını yorumladı ve güvenini kazandı. “Eşinin ailesi sana ölüm büyüsü" diyerek kandırdığı N.B.’ye cin çıkarma seansları düzenleyen Serkan Ö., bu yolla hesabına 6 yıl boyunca yaklaşık 175 milyon lira para aktardı.

almanya dolandırıcı

İLAÇLI SU VEREREK…

İddiaya göre, seanslar sırasında N.B.'ye ilaçlı su veren Serkan Ö., kadının kendinden geçmesini fırsat bilerek aile içi mahrem bilgilerini bu yolla öğrenmeyi başardı. Ardından, öğrendiği bilgileri N.B'ye kahin gibi aktaran Serkan Ö., kadının güvenini kazanmayı başardı.

6 yıl boyunca N.B, şirket ve kişisel hesaplarından yaklaşık 175 milyon lirayı Serkan Ö.'ye aktardı. Ancak, bir noktadan sonra durumdan şüphe duymaya başlayan N.B, yaşadıklarını ailesine anlattı.

TÜRKİYE’YE KAÇTI

7 yıl hapis cezasına çarptırılmasına rağmen, duruşmanın ikinci gününe katılmayan Serkan Ö'nün eşiyle birlikte Türkiye'ye kaçtığı iddia edildi. Serkan Ö. ve eşi hakkında Avrupa'da yakalama kararı çıkarıldı.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.