TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İzmir İl Müdürü Melih Keleş kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararıyla Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İzmir İl Müdürlüğüne atanan Melih Keleş'in kimliği ve kariyeri merak konusu oldu. Melih Keleş kimdir?

Haber Giriş Tarihi: 02.03.2024 11:00
Haber Güncellenme Tarihi: 02.03.2024 11:00
Kaynak: HABER MERKEZİ
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İzmir İl Müdürü Melih Keleş kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından atama kararları kapsamında, Melih Keleş, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İzmir İl Müdürü olarak görevlendirildi. Resmi Gazete'de yer alan atama kararları ile birlikte, birçok ilin Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İl Müdürü değişti. Yapılan atama ile Melih Keleş, İzmir İl Müdürlüğü görevine getirildi. Peki, Melih Keleş kimdir?

MELİH KELEŞ KİMDİR?

Melih Keleş, 1978 yılında Tokat'ın Niksar ilçesinde doğdu. Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü'nden mezun olan Keleş, 1999-2013 yılları arasında Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarda öğretmenlik ve idarecilik görevlerini üstlendi.

29 Nisan 2013 tarihinde Bakanlık Makam Onayı ile Sinop Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili olarak görevlendirilen Melih Keleş, 8 Nisan 2020 tarihli ve 31093 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile görevine asaleten atanmıştır.

10 Kasım 2023 tarihli Bakanlık Makam Onayı ile İzmir Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili olarak görevlendirilen Melih Keleş, evli ve bir erkek çocuk babasıdır.

MELİH KELEŞ KAÇ YAŞINDA?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İzmir İl Müdürü Melih Keleş, 2024 yılında 46 yaşındadır.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.