TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adıyaman'da depremzedelerin mezar taşlarında hüzün hakim

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depreminde Adıyaman'da kaybolanların mezar taşlarındaki mesajlar, duygusal anlar yaşatıyor.

Haber Giriş Tarihi: 16.02.2024 10:43
Haber Güncellenme Tarihi: 16.02.2024 10:43
Kaynak: İHA
Adıyaman'da depremzedelerin mezar taşlarında hüzün hakim

6 Şubat 2023'teki depremlerde, Adıyaman'da birçok insan yıkılan binalar altında yaşamını yitirdi. Adıyaman Yeni Mezarlığı'nda defnedilen deprem kurbanlarının mezar taşlarındaki yazılar, görenleri derinden etkiliyor.

Birçok mezar taşında, "Mezarlıkta papatya eksikti sen geldin", "Toprak, emanetime iyi bak benim sarıldığım gibi sarıl anneme", "Öksüz kaldı kızım, tadı yoktu bayramların, yarım kaldı hatıraların, kalmadı artık soranların" gibi dokunaklı mesajlar yer alıyor. Bu yazılar hem yürekleri parçalıyor hem de duygulandırıyor.

Vatandaşlar, her mezar taşının arkasında farklı hikayelerin ve duyguların bulunduğunu belirtiyor. "Her mezar taşı, ayrı bir öyküye sahip" diyen insanlar, duygusal anlar yaşadıklarını ifade ediyorlar. "Çok etkileniyoruz. Herkesin farklı bir yaşantısı ve anısı var. Bu durum sadece mezarlıkla sınırlı kalmıyor. Bazı yazıları okurken gözyaşlarınızı tutamıyorsunuz, içteniz acıyor ve kelimeleri okumak zorlaşıyor. Bu gerçekten zor bir durum. Allah herkese rahmet eylesin" şeklinde konuştular.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.