TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

23 Nisan’da İstanbul’da hangi yollar trafiğe kapalı? İstanbul’da trafiğe kapalı yollar ve alternatif güzergahlar nereler?

İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, 21 Nisan 2024 Pazar günü 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında belirli yolların trafiğe kapatılacağı duyuruldu. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından belirtilen saatler arasında bazı yolların trafiğe kapatılacağı ve alternatif güzergahların oluşturulacağı bildirildi. Söz konusu günlerde şehirde bulunacak olan vatandaşlar, hangi yolların kapalı olacağını ve alternatif güzergahları öğrenmek için arayış içindeler. İşte İstanbul'da kullanılabilecek alternatif güzergahlar.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2024 12:12
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2024 12:12
Kaynak: HABER MERKEZİ
23 Nisan’da İstanbul’da hangi yollar trafiğe kapalı? İstanbul’da trafiğe kapalı yollar ve alternatif güzergahlar nereler?

21 Nisan ve 23 Nisan tarihlerinde İstanbul'da bazı yolların trafiğe kapatılacağı duyuruldu, bu nedenle sürücülerin alternatif güzergahları tercih etmeleri önem taşıyor. Hangi yolların kapanacağı ve ne zaman açılacağı konusunda detaylar merak ediliyor. 23 Nisan’da İstanbul’da hangi yollar trafiğe kapalı? İstanbul’da trafiğe kapalı yollar ve alternatif güzergahlar nereler? İşte, 21 Nisan ve 23 Nisan'da trafiğe kapatılacak İstanbul yolları ile alternatif güzergahlar...

istanbulda 23 nisan hangi yollar kapalı

İSTANBUL’DA HANGİ YOLLAR TRAFİĞE KAPALI?

İstanbul'da Çocuk Bayramı etkinlikleri için 21 Nisan Pazar günü bazı yolların trafiğe kapatılacağı duyuruldu. İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında 11.00-17.00 saatleri arasında belirli yolların trafiğe kapatılacağı bildirildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından alınan bu önlemin, etkinliklerin güvenli ve düzenli bir şekilde gerçekleştirilmesini sağlamak amacıyla olduğu belirtildi.

Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan Kazım Orbay Caddesi ve Silahşör Caddesi girişinden itibaren Harzemşah Sokak kesişimine kadar araç trafiğine kapatılacak.

istanbulda 23 nisan hangi yollar kapalı

19 Mayıs Mahallesi'nde yer alan Veteriner Hilmi Sokak ve Doktor Şevket Bey Sokak girişinden başlayarak Hamidiye Suyu Sokak Kesişimine kadar araç trafiği engellenecek.

Yayla Mahallesi'nde ise Sebahattin Delice Sokak ve Talimhane Sokak girişinden itibaren Eczacı Sokak kesişimine kadar araç trafiğine kapatılacak.

Mecidiyeköy Mahallesi'nde Çağlar Sokak ve Kısmet Sokak girişinden Lati Lokum Sokak kesişimine kadar araç trafiğine izin verilmeyecek.

Mahmut Şevket Paşa Mahallesi'nde de Aydın 1 Sokak ve Mithat Paşa Caddesi girişinden Örnek Sokak kesişimine kadar araç trafiği durdurulacak.

istanbulda 23 nisan hangi yollar kapalı

İSTANBUL’DA ALTERNATİF GÜZERGAHLAR NERELER?

  • Silahşör Caddesi
  • Harzemşah Sokak
  • Doktor Şevket Bey Sokak
  • Opr. Raif Bey Sokak
  • Talimhane Sokak
  • Hilal Sokak
  • Kısmet Sokak
  • Mithatpaşa Caddesi
  • Örnek Sokak.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.