TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tasarımcı Akkoyun’un ifadesi ortaya çıktı: Hakaret etme kastım yoktur!

Sabah saatlerinde gözaltına alınan “Erdoğan sayesinde” etiketlerinin tasarımcısı Mahir Akkoyun’un ifadesi ortaya çıktı. Akkoyun ifadesinde, “Ben bu tasarımları siyasi gündeme ilişkin düşüncelerimi beyan etmek amacıyla paylaşımda bulundum. Herhangi bir hakaret etme kastım yoktur” dedi

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2023 12:24
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Tasarımcı Akkoyun’un ifadesi ortaya çıktı: Hakaret etme kastım yoktur!

ÇAĞLA GENİŞ-ÖZEL HABER

Seçim öncesinde marketlerde ürünlerin üzerine yapıştırılmaya başlanan “Bu ürün size pahalı mı geldi? Erdoğan sayesinde” etiketlerinin tasarımcısı Mahir Akkoyun, sabah saatlerinde İzmir’de gözaltına alınmıştı. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Akkoyun’un savcılıkta verdiği ifade ortaya çıktı.

SUÇU KABUL ETMİYORUM

Marketlerdeki ürünler üzerine yapıştırılan etiketlerin sorulduğu Akkoyun, “Ben grafik tasarımcı olduğumdan, siyasi gündem olan bana göstermiş olduğunuz twitter hesabımda paylaştığım etiketleri tasarladım. Sadece ben twitter adresimde paylaştım bu etiketlerin dökümünü ve marketlerde yapıştırma işlemini ben yapmadım, bunu kimin yaptığı hakkında herhangi bir bilgim yok. Ben bu tasarımları siyasi gündeme ilişkin düşüncelerimi beyan etmek amacıyla paylaşımda bulundum. Herhangi bir hakaret etme kastım yoktur. Benim tasarladığım yazılarda herhangi bir hareket içeren yazı bulunmamaktadır. Ben herhangi bir şekilde hakaret etmedim. Üzerime atılı suçu kabul etmiyorum. Yakalama işlemi hukuka aykırı olup işleme itiraz etmekteyim” şeklinde ifade verdi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.