TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sivaslı: Kahramanlıklarını ellerinden aldım

Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı Onur Sivaslı, 15 Temmuz anma programında yaşanan gerginliğe açıklık getirerek “Onların kahramanlığını elinden aldım” dedi

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2023 11:33
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Sivaslı: Kahramanlıklarını ellerinden aldım

TENZİLE AŞÇI/ÖZEL HABER

Dün, İzmir Valiliği, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Konak Meydanı'nda bir dizi etkinlik düzenledi. Program kapsamında AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, Saadet Partisi İzmir İl Başkanı Mustafa Erduran, Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı Onur Sivaslı, DSP İzmir İl Başkanı Sedat Anavatan, Yeniden Refah Partisi İzmir İl Başkanı Cemal Arıkan, HÜDA PAR İzmir İl Başkanı Mehmet Tayyip Duran sahneye davet edildi.

Programa ise MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin’in eliyle Sivaslı'ya yaptığı hareket ve yaşanan kısa süreli gerilim damgasını vurmuştu.

Sivaslı’nın "Lafı fazla uzattım biliyorum ama selamlar üzerimde kalsın istemiyorum" ifadeleri üzerine sahnede yanında bulunan MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, eliyle Sivaslı'ya "Fazla uzattın yeter, yeter, bu kadar yeter" sözleri dikkat çekerken Gelecek Partisi İl Başkanı Sivaslı, yaşanan olaya açıklık getirdi.

Onur Sivaslı

İŞ DÖNDÜ DİYE PANİK YAPTI

Sözlerinin kesildiğini ifade eden Sivaslı, “Valilik dün ilk defa bizi 15 Temmuz anma programına davet etti. Ben de Saadet Partisi İzmir İl Başkanı Mustafa Erduran ile programa gittim. Programda hepimizden selamla konuşması istediler. 15 Temmuz’da birilerinin borcu var. Hamza Dağ 15 Temmuz’u burada anlattı ama kendisi o gün Adana’daydı. Biz buradaydık. Ben hem meydandakilerin isimlerini saydım hem de ‘15 Temmuz’un Ankara ve İstanbul İl Başkanları Gelecek Partisi milletvekili selamlarını getirdim’ dedim. ‘Gelecek Partisi kurucular Kurulu Üyesi Nihal Blok’un selamını getirdim’ dedim. Ben yaptığım konuşmada onların kahramanlığını ellerinden aldım. Ben bunu yapınca MHP İzmir İl Başkanı bana ‘Yeter artık’ dedi, panik yaptı iş döndü diye” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.