TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SES’ten yeni podcast serisi: Okullar, yargı, Mahsa Amini

SES’te bu ay dile getirilenler: Büyüyen yoksulluk sebebiyle çocukların beslenmelerini ve okul masraflarını karşılamakta zorlanan aileler, yargı reformu ve Mahsa Amini’nin ölüm yıldönümü

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2023 10:05
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
SES’ten yeni podcast serisi: Okullar, yargı, Mahsa Amini

SES Eşitlik ve Dayanışma Derneği, Yükselt Ses’ini! Podcast Serisi ile yeniden karşımızda… Neredeyse her ay yayınlanan seriler, toplumda yaşanan o an ki sorunlara ve farklılıklara ayna tutuyor. Ekim ayında yeni bir eğitim-öğretim sürecine girecek olan öğrenciler, yargı reformu ve İran’da yaşamını kaybeden Mahsa Amini’nin ölüm yıldönümü ise bu ay gündeme getirilen konu başlıkları.   

BÜYÜYEN YOKSULLUK VE ÇOCUKLAR…

SES Eşitlik ve Dayanışma Derneği'nin NewsLabTurkey’nin desteğiyle hazırladığı Yükselt SES'ini! Podcast Serisi'nin yeni bölümünde özellikle okulların açılması ve eğitim meselesi üzerinde durulurken, ailelerin, büyüyen yoksulluk sebebiyle çocukların beslenmelerini ve okul masraflarını karşılamakta zorlandığı vurgulandı.

Podcastte, yargı reformu ve İran’da Mahsa Amini’nin ölümünün yıl dönümü sebebiyle var olan hareketliliğe de değinildi.

DERNEK HAKKINDA

Ses Eşit ve Dayanışma Derneği, toplumsal cinsiyet eşitliğini sağlamak ve Sürdürülebilir Kalkınma Amaçlarına ulaşmak üzere aktif vatandaşlığı destekleme misyonuyla eşitlik ve dayanışma değerlerini savunan, bu doğrultuda projeler geliştiren bir sivil toplum kuruluşudur. SES, kadının eşitlik mücadelesini dijital medyada sürdürmek üzere SES Eşitlik, Adalet, Kadın Platformu adlı dijital kadın haber sitesini yayınlamaktadır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.