TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özkan'ın devir kararının ardından Altınordu'dan açıklama

Altınordu'nun Başkanı Seyit Mehmet Özkan, kulübü devretme kararı aldıktan sonra Altınordu Spor Kulübü’nden açıklama geldi.

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2023 12:42
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Özkan'ın devir kararının ardından Altınordu'dan açıklama

HÜSEYİN DEMİR 
Türk futbolunun lokomotif kulüplerinden Altınordu, son yıllarda yetiştirdiği futbolcularla Türk futboluna birçok sporcu kazandırdı. Berke Özer, Barış Alıcı, Alican Özfesli, Erce Kardeşler, Yusuf Acer, Ozan Can Oruç, Muhammet Taha Tepe, Atakan Üner, Ravil Tagir, Kerim Alıcı, Oğulcan Ülgün, Metehan Mimaroğlu, Erhan Erentürk, Burak İnce ve Enis Destan gibi isimler Türk futboluna kazandırdığı önemli isimler arasında yer alıyor.

SÜRDÜRÜLEBİLİR ALTYAPI MODELİ
Altınordu altyapılarda yetiştirdiği genç oyuncularıyla milli takımlara 76 futbolcu gönderdi. Altınordu Spor Kulübü, genç yetenekleri milli düzeyde temsil ederek ülke futboluna büyük katkılar sundu. Yetişirdiği genç futbolcular ile ülke futbolunun gelişiminde önemli katkı sağlayan Altınordu, İzmir U12 Cup ile dünyanın en köklü kulüplerini Türkiye'de bir araya getirmişti. Sürdürülebilir altyapı modeliyle tüm Türkiye'ye örnek olan Altınordu Spor Kulübü Seyit Mehmet Özkan döneminde dikkatleri üzerine çekmişti. 

Altınordu Spor Kulübünün yaptığı açıklama şu şekilde: 
Medyaya düşen “Seyit Mehmet Özkan Altınordu’yu devrediyor” haberi üzerine kamuoyuna açıklamamızdır. 2012’den beri kulübümüzün futbol haklarını elinde bulunduran Altınordu Futbol Yatırımları A.Ş. misyon ve vizyonumuza uygun olan yatırımcılarla görüşerek, kulübümüzün futbol haklarını yakın zamanda devredecektir. Bu süreç boyunca tüm sportif ve ticari faaliyetlerimiz ile futbol okullarımız çalışmalarına aynen devam edecektir. Başkanımız bu toprakların çocukları ile ilgilenmeye devam edecektir. Gelişmeleri kamuoyu ile paylaşmayı sürdüreceğiz.
Saygıyla duyurulur.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.