TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yeni yayın dönemine merhaba dedi!

Ekranların en sevilen gündüz kuşağı programlarından biri olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yeniden yayın hayatına girdi. Neredeyse tüm Türkiye’nin bildiği bu program milyonlarca kişi tarafından sevilerek takip ediliyor.

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2023 20:31
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: HABER MERKEZİ
Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yeni yayın dönemine merhaba dedi!

Oldukça büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Müge Anlı'nın sunmuş olduğu Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yayın hayatına Eylül ayı itibari ile başladı. Herkesin heyecanla beklediği program 4 Eylül de 16 sezonuna giriş yaptı. Gündüz programları arasında en çok izlenen bu program hakkında merak edilen her şey haberimizin devamında sizlerle olacak…

Müge Anlı yeni sezona merhaba dedi

17 yıldır ATV ekranlarının neredeyse vazgeçilmezi haline gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 4 Eylül Pazartesi günü itibari ile yeni yayın dönemine merhaba dedi. Bu yıl 16 sezonu olan programın sunucusu Müge Anlı açılış konuşmasında programın herkese hayırlı ve uğurlu olmasını aynı zamanda tüm konukların kayıplarını bir an önce bularak mutlu bir şekilde ayrılmasını temenni etti. Geçtiğimiz sezona “her zaman söylüyorum ne yaptıysak birlikte yaptık sizler iyi ki varsınız. Biz kocaman bir aileyiz tanımış olduğum ve tanımadığım birçok insan ile karşılık beklemeden sadece iyilik yapmak için bu sezonda birbirine sarılan herkese teşekkür ederim. Biz birlikte nelerin üstesinden gelmedik ki olayların çözülmesinde ufak ya da büyük katkısı olan herkese minnettarım. Her birinin size teşekkür ediyorum.” Sözleriyle veda etmişti. Şimdi ise yeni sezona hala aynı enerjiyle merhaba dedi.

Hafta içi her gün ATV’de

Müge Anlı ile Tatlı sert programı 4 Eylül Pazartesi günü itibari ile yeni sezonuna başladı. Program yine her yıl olduğu gibi haftanın 5 günü ATV ekranlarında olmaya devam edecek. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı'nın sunmuş olduğu programda kayıplar bulunuyor ve yıllardır sır olmuş cinayetler aydınlığa çıkmayı başarıyor. 5 Eylül Salı günü canlı yayınlanan programda ise yine soru işaretleriyle dolu bir kayıp iddialarının odağındaki sevgili, olaylı bir ilişki ve kıskançlık krizleri hâkim oldu. 78 yaşında bir kadın odunluğunda bulunan kemik parçaları ve odun müptelası komşusu ile hâlâ çözüm bulunmayı bekliyor. Aylardır bulunamayan Döndü Boztepe öldürüldü mü soruları akıllara geliyor. Tüm bu soruların cevapları hafta içi her gün yeni gelişmeleriyle ATV ekranlarında olacak.

Bu haber de ilginizi çekebilir: 6 Eylül 2023 televizyonda ne var? 6 Eylül 2023 Yayın Akışı...

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.