TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Memleket Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zafer Burak Hasar kimdir?

Memleket Partisi Türkiye yerel seçimleri için Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayını Zafer Burak Hasar olarak açıkladı. Zafer Burak Hasar kimdir? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2024 13:16
Haber Güncellenme Tarihi: 13.02.2024 13:16
Kaynak: HABER MERKEZİ
Memleket Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zafer Burak Hasar kimdir?

Vatandaşlar tarafından büyük bir ilgi ve merakla takip edilen 31 Mart 2024 Türkiye yerel seçimi süreci, aday isimlerinin açıklanmasıyla detaylı olarak mercek altına alınıyor. Siyasi partilerin her geçen gün yeni aday isimlerini kamuoyuyla paylaştığı bu süreçte Memleket Partisi Ankara Büyükşehir Belediyesi için seçtiği Zafer Burak Hasar isminin netleştiğini duyurdu. Zafer Burak Hasar kimdir? Zafer Burak Hasar hakkında merak edilenleri, haberimizin devamında sizin için derledik.

Zafer Burak Hasar kimdir?

Zafer Burak Hasar, 1975 yılında dünyaya geldi. İlkokul ile ortaokul eğitimini Mersin'de tamamladı. 1993 yılında İçel Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. Lisans eğitimini Hacettepe Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi'nde, doktora ve uzmanlık eğitimini ise Gazi Üniversitesi Periodontoloji Anabilim Dalı'nda tamamladı. 2000 yılından bu yana, kendi kurduğu Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği'nde Dişeti Hastalıkları ve Cerrahisi Uzmanı olarak çalışmaktadır. 2012-2016 yılları arasında 2 dönem Ankara Dişhekimleri Odası Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. Ayrıca, "Tomografi Destekli Kılavuzlu İmplant Cerrahisi" konusunda bilimsel sunumlar yapan Zafer Burak Hasar, sağlık sektöründe faaliyet gösteren uluslararası firmalara danışmanlık hizmeti vermekte ve yurtiçinde mesleki eğitimler düzenlemektedir. Günümüzde de özel bir üniversitede "Sağlıkta İnovasyon ve Simulasyon ile Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi" Danışma Kurulu Üyesidir.

Zafer Burak Hasar kaç dil biliyor?

Zafer Burak Hasar, iyi derecede İngilizce ve orta derecede Almanca dil bilgisine sahiptir.

Zafer Burak Hasar evli mi?

Zafer Burak Hasar, evli ve 2 kız çocuğu babasıdır.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.