TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kılıç’tan Erdoğan’a ‘İzmir kararı’ mesajı

Kılıçdaroğlu mitingi öncesi konuşan Bucalı Başkan Kılıç, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “İzmirli kararını vermiş sözlerine karşılık, “İzmirlinin kararı alanda görülüyor” dedi...

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2023 12:13
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Kılıç’tan Erdoğan’a ‘İzmir kararı’ mesajı

TENZİLE AŞÇI/ÖZEL HABER

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimine tam 2 hafta kala İzmir’de Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun mitingine dakikalar kaldı.

Gündoğdu Meydanı’nda düzenlenen miting için binlerce vatandaş alanı doldururken CHP’li politikacılar ve belediye başkanları da alanda yerlerini aldılar.

Alana gelen Buca Belediye Başkanı miting öncesi ambiyansı değerlendirirken “tarih yazılıyor” yorumunda bulundu.

GÜNDOĞDU MEYDANI’NIN EN BÜYÜK TOPLANMASI

“Bugün İzmir’de bir tarih yazılıyor. Kalabalık görülüyor. Şu anda kadar İzmir tarihindeki belki de en yüksek kalabalık. İnşallah bunu 14 Mayıs’la taçlandıracağız. 14 Mayıs’ta bütün vatandaşlarımız sandıklara gidecekler, cumhuriyeti demokrasiyle taçlandıracaklar. Katılım için sayı vermek zor ama şunu söyleyebilirim: Gündoğdu Meydanı’nın en büyük toplanması olacak” dedi.

İZMRLİNİN KARARI MEYDANDA GÖRÜLÜYOR

Dün aynı alanda miting gerçekleştiren Cumhurbaşkanı, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhur İttifakı cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın mitinginin ardından 220 bin kişilik katılım ile Erdoğan’ın “İzmirli kararını vermiş” sözlerini de değerlendiren Kılıç, “Mümkün değil. 200 bini toplamak çok zor. Bu alanın büyüklüğü zaten belli, istatistik var. İzmirlinin kararı belli zaten. İzmirlinin kararı bu meydanda görülüyor” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.