TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karsu, konserinin geliriyle öğrencilere burs sağlanacak 

Çeşme’de gerçekleşecek olan Karsu konseri, TEV tarafından düzenlenen basın toplantısı ile duyuruldu. Sağlanan gelir TEV aracılığıyla öğrencilere burs olacağı belirtildi

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2023 13:19
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Karsu, konserinin geliriyle öğrencilere burs sağlanacak 

AYSELİN UZUN
Türk Eğitim Vakfı (TEV) tarafından düzenlenen ve TEV İzmir Şube Başkanı Gülnur Soybayraktar, TEV İzmir Şube Yürütme Kurulu Onursal Başkanı Berkay Eskinazi, gibi birçok üyenin katıldığı basın toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, 20 Temmuz’da Çeşme Açık Hava Tiyatrosu'nda eğitime destek amacıyla, Tunç Soyer’in eşi Neptün Soyer tarafından sunulacak Karsu konseri basına duyuruldu.  Ortalama 250-630 TL aralığında satışa sunulacak konser biletlerinden elde edilecek paranın TEV’e aktarılacağı söylendi. Ayrıca konsere gelemeyen ancak destek olmak isteyen kişilerin de yine bilet satış noktalarından 200 TL gibi bir miktarda bağış yapabileceği belirtildi. Basın toplantısında konuşan TEV İzmir Şube Başkanı Gülnur Soybayraktar “Cumhuriyetimizin 100. yılında 20 Temmuz Perşembe akşamı Çeşme Açıkhava Tiyatrosu'nda gerçekleştireceğimiz bu özel konser için çok heyecanlıyız” dedi.



GENÇLERİN HAYATINA DOKUNACAĞIZ 
İhtiyaç sahibi öğrencilere burs desteği sağlamak için Çeşme’de yapılacak, TEV tarafından organıze edilen Karsu konserinin birçok gencin hayatına dokunacağını dile getiren Başkan Soybayraktar, “Cumhuriyetimizin 100. yılında 20 Temmuz Perşembe akşamı Çeşme Açıkhava Tiyatrosu'nda gerçekleştireceğimiz bu özel konser için çok heyecanlıyız. İzmir’imizin yüce gönüllü insanlarıyla daha çok gencimizin hayatına dokunacağımıza, onların geleceğine ışık tutacağımıza inanıyorum," dedi. Soybayraktar sözlerini "Bu vesileyle, bizi yalnız bırakmayan Karsu, Neptün Soyer ve TEV Eğitime Destek Korosu başta olmak üzere tüm destekçilerimize en içten teşekkürlerimi iletiyorum” şeklinde konutu.

GENÇLERE BURS İMKANI SAĞLANACAK
TEV Umut Konserleri kapsamında bu yıl sekizincisi düzenlenen Karsu konseri sebebiyle gururlu olduğunu söyleyen Berkay Eskinazi, elde edilen gelirler sayesinde bir çok gence burs desteği sağlanacağını bildirdi. Eskinazi, Cumhuriyetin 100. Yılına özel düzenlenen konser hakkında yaptığı konuşmada “TEV çatısı altında, bu yıl sekizincisini düzenlediğimiz ve benim de korosunda yer aldığım TEV Umut Konserlerimiz ile bu zamana kadar binlerce öğrencinin hayatlarına dokunduk. Bu sene yürütme kurulumuz ile birlikte yüzlerce gencimize burs imkanı yaratacak faaliyetlerde bulunduk ve büyük bir mutluluk ve gururla, Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlayacağımız konserimizle de, destek olan kurumsal bağışçılarımız ve gençlerimizin hayallerini gerçekleştirmesine katkıda bulunacağız” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.