TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karşıyaka Medicalpoint Aras Kargo’yu devirdi

Karşıyaka Medicalpoint haftanın maçında Aras Kargo'yu 3-0'la geçti

Haber Giriş Tarihi: 11.02.2024 18:14
Haber Güncellenme Tarihi: 11.02.2024 18:30
Kaynak: HABER MERKEZİ
Karşıyaka Medicalpoint Aras Kargo’yu devirdi

TUNAY AFYON- Voleybolda KFC Kadınlar 1’inci Ligi A Grubu’nun 19’uncu haftasında Karşıyaka Medicalpoint, Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nda Aras Kargo’yu ağırladı. Saat 16.00’da başlayan İzmir derbisinde Karşıyaka Medicalpoint, sahadan 3-0’lık skorla galip ayrıldı

Maça büyük seyirci desteği ile başlayan Karşıyaka Medicalpoint, istediği açılışı yapamadı, ilk sayıyı alan Aras Kargo, 4-2’lik üstünlüğü yakaladı. 6-6’lık eşitliğin yaşandığı sette vites arttıran Karşıyaka Medicalpoint Yunieska Robles’in sayısı ile skoru 10-6’ya getirdi. İlk molayı alan Aras Kargo, mola dönüşünde istediği ritmi bulamadı ve skor ev sahibi takım lehine 15-11’e geldi. Aras Kargo’nun ikinci molasını kullandığı setin son bölümünde Karşıyaka kontrolü kaybetmedi ve ilk seti 25-18’le kazandı. File üstü mücadelenin yoğunlaştığı ikinci sette savunmayı da sertleştiren Karşıyaka Medicalpoint, çekişmeli geçen sette 10-10’luk eşitliğe engel olamadı. Skoru 16-12’ye getiren yeşil-kırmızılı ekip Aras Kargo’nun molasının ardından rakibinin hücumda etkili olmasına izin vermedi ve ikinci seti 25-19’la noktaladı.

SON SETTE ÇEKİŞME ARTTI

Karşıyaka 3’üncü sete 2-0’lık skor ve seyirci avantajı ile başlasa da Aras Kargo’nun sayılarına engel olamadı. İlk iki sete göre çekişmenin arttığı üçüncü sette mücadeleyi bırakmayan Aras Kargo, farkın açılmasını engelledi. Karşıyaka Medicalpoint, 7-7 ve 13-13’lük skor eşitliğinin yaşandığı üçüncü setin son bölümünde hızını arttırdı. Yeşil-kırmızılılar seti 24-21’e getirdi. Serviste ve hücumda topu üst üste iki kez dışarı gönderen ev sahibi takımda antrenör Gökhan Öner mola kullandı. Molaya 24-23’le üstün giden Karşıyaka mola dönüşü skoru 25-23 yaptı. Seti 25-23 kazanan Karşıyaka maçı da 3-0’lık skorla kazanmayı başardı.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.