TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kahramanmaraş Ekinözü İlçe Kaymakamı Mesut Coşkun kimdir? Mesut Coşkun neden öldü?

Kahramanmaraş'ın Ekinözü İlçe Kaymakamı Mesut Coşkun, evinde ölü bulunmasıyla birlikte gündeme geldi. Peki, Kahramanmaraş Ekinözü İlçe Kaymakamı Mesut Coşkun kimdir? Mesut Coşkun neden öldü?

Haber Giriş Tarihi: 05.02.2024 12:11
Haber Güncellenme Tarihi: 05.02.2024 12:11
Kaynak: HABER MERKEZİ
Kahramanmaraş Ekinözü İlçe Kaymakamı Mesut Coşkun kimdir? Mesut Coşkun neden öldü?

Kahramanmaraş'ın Ekinözü İlçe Kaymakamı Mesut Coşkun, ikametinde ölü olarak bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri, kaymakamın başından silahla vurulmuş olduğunu tespit etti. Konuyla ilgili gündeme gelen Mesut Coşkun kimdir? Mesut Coşkun neden öldü? İşte detaylar…

MESUT COŞKUN KİMDİR?

1993 yılında Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde dünyaya gelen, ilk, orta ve lise eğitimini memleketi Kırıkkale'de tamamlayan Mesut Coşkun, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü'nden 2016 yılında mezun oldu. Kaymakam Adaylığı sınavını 2018 yılında kazanarak T.C İçişleri Bakanlığı tarafından 107. Dönem Mülki İdare Amiri olarak atanmıştır. İlk görevine Çanakkale Valiliği'nde Kaymakam Adayı olarak başlayan, sırasıyla Ağrı-Doğubayazıt ve Trabzon-Beşikdüzü ilçelerinde kaymakam refikliği stajı gerçekleştiren birey, Afyonkarahisar-Dazkırı ve Burdur-Karamanlı ilçelerinde kaymakam vekilliği stajını tamamladı. İçişleri Bakanlığı Eğitim Dairesi Başkanlığınca düzenlenen 107. Dönem Kaymakamlık kursunu Üstün Başarı derecesi ile bitirdi. Kariyerine Kastamonu-İhsangazi ve Artvin-Kemalpaşa ilçelerinde Kaymakam olarak devam eden birey, 23 Ağustos 2023 tarihinde Cumhurbaşkanlığı Kararı ile atanarak ilçesinin Kaymakamı olarak görevine başlamıştır.

MESUT COŞKUN NEDEN ÖLDÜ?

Ekinözü İlçe Kaymakamı Mesut Coşkun'un evinde, silahla kafasından vurulmuş halde bulundu. Olay, Ekinözü ilçesinde gerçekleşti. Sabah saatlerinde kaymakamı makama götürmek üzere konuta giden şoför, Kaymakam Coşkun'a ulaşamayınca durumu hemen polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Polis ekipleri, kaymakamın evine girdiğinde Coşkun'un silahla kafasından vurulmuş bir şekilde hayatını kaybettiğini tespit etti. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde de Coşkun'un yaşamını yitirdiği belirlendi.

Mesut Coşkun'un cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis, olayın detaylarını aydınlatmak amacıyla geniş çaplı bir inceleme başlattı. Olayın ardındaki neden ve koşulların belirlenmesi için polis ekipleri titizlikle çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.