TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İZSU Genel Müdürü Köseoğlu: Tüm musluklardan içilebilir su akıyor

Cumhuriyet’imizin 100.yılında 100. proje” başlığıyla düzenlenen etkinlikte konuşan İZSU Genel Müdür Ali Hıdır Köseoğlu, “Bugün şehrimizdeki tüm musluklardan içilebilir su akıyor” dedi

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2023 12:38
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
İZSU Genel Müdürü Köseoğlu: Tüm musluklardan içilebilir su akıyor

TENZİLE AŞÇI

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı, İzmir’deki altyapı, su be kanalizasyon işlerinden sorumlu İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi (İZSU)’nun “Cumhuriyet’imizin 100.yılında 100. proje” başlığıyla düzenlenen etkinlikte İZSU Genel Müdürlüğü’nün hayata geçireceği projeleri açıklandı.

Etkinlikte konuşan İZSU Genel Müdür Ali Hıdır Köseoğlu, çalışmalar hakkında bilgi verirken İzmir’deki su kalitesine ilişkin de iddialı konuştu.

A’dan Z’ye tüm su hizmetlerinde imzalarının olduğunu kaydeden Köseoğlu, “İZSU Genel Müdürlüğü'nün hizmet verdiği alan ve bu hizmetlerden yararlanan kitle... Bütün İzmir ve bütün İzmirliler... Merkezden, en uzak köye kadar her yerde, her mahallede, her binada biz varız... Suyun kaynağından çıkarılıp içme suyu haline getirilmesi, tüm şehre ulaştırılması, atık suların toplanıp arıtma tesislerine iletilmesi ve orada arıtılması, Su havzalarının korunması, şehrin afetlere dirençli hale getirilmesi, iklim krizi nedeniyle değişen yağış rejiminin sellere neden olmaması için gerekli derelerin ıslahı, temizliği ve körfezimizin temizlenmesi... Tüm bu faaliyetlerin içinde IZSU Genel Müdürlüğümüz var. Gururla söylüyorum bugün şehrimizdeki tüm musluklardan içilebilir su akıyor. Bugün İzmir'in yüzde 99'u atık su arıtma hizmetlerinden yararlanıyor. ” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.