TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İESOB’de devir teslim gerçekleşti

İESOB başkanı seçilen Yalçın Ata göreve yapılan devir teslim töreniyle birlikte başladı. Törene katılan çok sayıda oda başkanı ve yöneticisi, Ata’yı kutladı

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2023 10:41
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
İESOB’de devir teslim gerçekleşti

AYSELİN UZUN

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin (İESOB) 11 Haziran’da yapılan olağanüstü genel kurulunun ardından başkanlığa seçilen Yalçın Ata, İESOB’de yapılan devir teslim töreni ile göreve başladı. Yalçın Ata ve yönetimini, Birlik binasına gelen çok sayıda oda başkan ve yöneticisi yalnız bırakmadı. Esnaf yöneticileri ile yeni dönemin coşkusunu paylaşan Yalçın Ata, Selehattin Arslan’dan görevi teslim aldı. Törende konuşan İbrahim Bayram, esnaf sanatkar camiasındaki birlik ve beraberliğe dikkat çekerek “Esnaf sanatkara hizmet yarışında bayrağı Yalçın Ata ve ekibine teslim ettik. İyi işler yapacaklarına inanıyoruz. Yalçın Ata ve ekibine başarılar diliyoruz” dedi.

İESOB devir teslimi

ÖNEMLİ PROJELERİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ

İzmir Esnaf Teşkilatı’nın tarihi bir gün yaşadığını belirten İESOB Başkanı Yalçın Ata ise, yeni dönemde herkesi kucaklayarak dayanışma içinde çalışacaklarını söyledi. Ata, “Ahi Evran ilkeleri dayanışmayı, sevgiyi, saygıyı ön görür. Her şey esnaf sanatkarlarımıza hizmet yolunda çıtayı biraz daha yukarıya çıkarmak için. Seçim bitti, şimdi çalışma zamanı. Bundan sonra esnaf sanatkarlara en iyi şekilde hizmet edebilmek, sorunlarına çözüm yolları üretebilmek için özveri ile, teşkilatımızla omuz omuza hep birlikte çalışacağız. Biz büyük bir aileyiz. Tüm odalarımızı, yöneticilerimizi kucaklayacak, teşkilatımızı ve esnaf sanatkarlarımızı rahatlatacak önemli projeleri hayata geçireceğiz” dedi.

İESOB devir teslimi

ESNAFIN HUZURU TOPLUMU ETKİLER

Esnafın huzurunun tüm toplumu etkileyeceğine değinen Ata “Bize güvenen ve göreve getiren bütün genel kurul üyelerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Bu görevi alnımızın akı ile yerine getireceğiz. Esnaf sanatkarlar toplumun çoğunluğunu oluşturur. Dolayısıyla esnaf kesiminin huzuru ve refahı beraberinde tüm toplumun huzurlu ve mutlu olmasını sağlar. Bu bilinç içinde göreve başlıyoruz, esnaf sanatkarın ekmeğini büyütecek çalışmalara öncelik vereceğiz. Yeni dönem esnaf sanatkar camiasına ve İzmir’e hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.