TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Folkart'tan yangın sonrası açıklama: Can kaybı olmaması en büyük tesellimiz

Folkart Narlıdere'de çıkan ve 8 saatlik çalışma sonucu söndürülen yangının ardından Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak'tan açıklama geldi

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2023 10:23
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Folkart'tan yangın sonrası açıklama: Can kaybı olmaması en büyük tesellimiz

İzmir'de dün gece geç saatlerde Folkart Narlıdere'de çıkan ve 8 saatlik çalışma sonucu söndürülen yangının ardından Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak'tan sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı. Sancak'ın paylaşımı şöyle;

Değerli Kamuoyuna,

Dün akşam Folkart Narlıdere'de saat 21:30 sıralarında, nedeni henüz belirlenemeyen bir yangın başlamış, kamu kuruluşlarımızın çalışmaları ile gece yarısı kontrol altına alınmıştır. Yangın 4 bloktan oluşan sitemizin tek bloğunda 40 daireyi etkilemiştir.

Öncelikle çok üzgün olduğumuzu vurgulamak isteriz. Can kaybı yaşanmamış olması en büyük tesellimizdir. Tüm ev sahiplerimize ve bölge halkına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Yaşadığımız olayda yangına neyin sebep olduğu resmî kurumlar tarafından araştırılmaktadır ve sonuçları kamuoyu ile paylaşılacaktır. Biz bu süreçte Folkart Narlıdere sakinlerimizin yanında durarak, dayanışma kültürümüzü sürdüreceğiz.

Yangının söndürülme sürecinde site sakinlerimizin ve bizim yanımızda olan tüm kişi, kurum ve kuruluşlara şükranlarımızı sunarız.

Saygılarımızla.

FOLKART

Mesut Sancak

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.