TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Efes Selçuk’un sokakları yenileniyor

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, ilçede gerçekleştirilen çalışmaları anlatarak kente hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2023 10:36
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Efes Selçuk’un sokakları yenileniyor

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı bir video ile Efes Selçuk sokaklarının yenilendiğini duyurdu. Açıklamasında, yapılan tüm yenileme çalışmalarının doğa dostu olduğunu belirten Başkan Sengel, kente hizmet etmeye devam edeceklerini ifade etti.

sengel-ilkses

CUMHURİYET MAHALLESİ’NE PARK

Paylaştığı videoda ilçede yapılan ve devam eden çalışmaları sokak sokak gezerek inceleyen Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel, 4009 Sokak’ta altyapı çalışmalarından kaynaklı meydana gelen bozulmalar için çalışmaları yerinde gördü. Ardından 14 Mayıs Mahallesi’ne giden Başkan Sengel, mahallelinin uzun süredir beklediği park çalışmalarının başladığını açıkladı. Başkan Sengel, seyir terası şeklinde yapılacak parkta çocukların güvenle oynayabileceğini ailelerin de keyifli vakit geçirebileceğini ifade etti. Cumhuriyet Mahallesi’ndeki kaldırım sorunları için yapılan çalışmaları da inceleyen Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel, kaldırımların tamamlandığını yolların da yenilendiğini söyledi. Başkan Sengel, “Alt yapısı biten yolları yenilemeye devam ediyoruz. Güneş enerjisiyle çalışan, çevre dostu, ekstra elektrik hattına ihtiyaç duymayan, kırılma ve zarar verilme olasılığı düşük aydınlatmalarımız, Anton Kalinger Caddesi ve demir yolunun yanı sıra Kubilay Caddesi’nde de yer alacak. 14 Mayıs Mahallesi’nde talep edilen seyir teraslı parkımız ile işlerimize söz verdiğimiz gibi devam ediyoruz. Biz işimizi yaparken tüm konsantrasyonumuzu bu kente veriyoruz” ifadelerine yer verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.