TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Demokrat Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Burcu Bostancıoğlu kimdir?

Türkiye yerel seçimleri kapsamında Demokrat Parti İzmir adayının ismini Burcu Bostancıoğlu olarak açıkladı. Burcu Bostancıoğlu kimdir? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2024 12:58
Haber Güncellenme Tarihi: 12.02.2024 12:58
Kaynak: HABER MERKEZİ
Demokrat Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Burcu Bostancıoğlu kimdir?

Türkiye yerel seçimlerinin yaklaşması ile birlikte siyasi gündemin önemli bir kısmını adaylık süreçleri şekillendiriyor. Tüm siyasi partiler 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşmesi planlanan yerel seçimler için aday isimleri kamuoyu ile paylaşıyor. Pek çok il ve ilçenin adaylarının belirlendiği bugünlerde Demokrat Parti İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan adayının ismini vatandaşlar ile paylaştı. Bu kapsamda Demokrat Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Burcu Bostancıoğlu oldu. Burcu Bostancıoğlu kimdir? Birlikte inceleyelim.

Burcu Bostancıoğlu kimdir?

Burcu Bostancıoğlu, 1980 yılında dünyaya geldi. İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi'ni başarıyla tamamladıktan sonra, doktora eğitimine başladı. Doktora çalışmalarında Sanat Terapisi konusunu seçerek, bu alanda uzmanlaşan Burcu Bostancıoğlu, özellikle işitme engelliler için işaret dilini öğrenerek, bu topluluğa yardım etme ve iletişim kurma amacıyla çalışmalarda bulundu. 2018 Genel Seçimlerinde İYİ Parti İzmir Milletvekili adayı olan Bostancıoğlu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Demokrat Parti’den İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklandı.

Burcu Bostancıoğlu kaç dil biliyor?

Burcu Bostancıoğlu, Almanca ve İngilizce olmak üzere iki yabancı dili akıcı bir şekilde bilmektedir.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.