TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP İzmir Seferihisar Belediye Başkan adayı İsmail Yetişkin kimdir?

Cumhuriyet Halk Partisi, 29 Ocak 2024’te İzmir adaylarının isimlerini kamuoyuna duyurdu. CHP İzmir Seferihisar Belediye Başkan adayı İsmail Yetişkin kimdir? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 30.01.2024 10:20
Haber Güncellenme Tarihi: 30.01.2024 10:20
Kaynak: HABER MERKEZİ
CHP İzmir Seferihisar Belediye Başkan adayı İsmail Yetişkin kimdir?

Türkiye yerel seçimleri için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşmesi planlanan Türkiye yerel seçimleri için siyasi partiler il ve ilçelerdeki adaylarını kamuoyuna duyurmaya başladı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 29 Ocak 2024 tarihinde yaptığı açıklama ile İzmir adaylarının isimlerini vatandaşlarla paylaştı. Bu kapsamda CHP İzmir Seferihisar Belediye Başkan adayının ismi İsmail Yetişkin oldu. İsmail Yetişkin kimdir? Birlikte inceleyelim.

İsmail Yetişkin kimdir?

İsmail Yetişkin, 1976 yılında Seferihisar'da dünyaya geldi. Çocukluğundan itibaren aktif bir siyasetçi olarak hareket eden İsmail Yetişkin, siyasi kariyerine Cumhuriyet Halk Partisi'nde adım attı. Seferihisar Asil Nadir Lisesi'nden mezun olduktan sonra, 27 yıl boyunca parti içinde Gençlik Kolları ve İlçe Başkanlığı gibi önemli görevleri üstlendi. Tarım ve ticaretle başladığı aktif iş hayatına uzun yıllar Seferihisar'ın sembolik mekanı Dutlaraltı'nda esnaflık yaparak devam eden İsmail Yetişkin, 2019 yılındaki Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde yüzde 52'lik oy oranıyla Seferihisar Belediye Başkanlığı'na seçildi.

İsmail Yetişkin evli mi?

İsmail Yetişkin, evli ve iki çocuk babasıdır.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.