TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Denizli Büyükşehir Belediye başkan adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu kimdir?

CHP'nin Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak belirlenen Bülent Nuri Çavuşoğlu'nun hayatına dair merak edilen bilgiler araştırılıyor. CHP Denizli Büyükşehir Belediye başkan adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu kimdir?

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2024 10:10
Haber Güncellenme Tarihi: 27.01.2024 10:10
Kaynak: HABER MERKEZİ
CHP Denizli Büyükşehir Belediye başkan adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu kimdir?

Denizli Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Bülent Nuri Çavuşoğlu, vatandaşlar tarafından merak edilmekte. Denizlili vatandaşlar aramam motorlarında Bülent Nuri Çavuşoğlu kimdir sorusunu yöneltiyorlar. İşte Denizli Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu hakkında merak edilenler…

BÜLENT NURİ ÇAVUŞOĞLU KİMDİR?

CHP'nin Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Bülent Nuri Çavuşoğlu, 1 Ağustos 1974 tarihinde Serinhisar ilçesinde dünyaya geldi. Sendikal mücadelelere katılan emekli bir öğretmenin ve ev hanımı bir annenin iki erkek çocuğundan biridir.

Adını, Türkiye'nin 16. Başbakanı ve CHP'nin 3. Genel Başkanı olan Bülent Ecevit'ten almıştır. İlk ve orta öğrenimini tamamladıktan sonra lise yıllarını Denizli Cumhuriyet Lisesi'nde ve Torbalı Sağlık Meslek Lisesi'nde yatılı olarak geçirdi. Sağlık memuru olarak atanmasının ardından, eğitimine devam ederek Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni kazandı.

İzmir'e sağlık memuru olarak atanmasının yanı sıra sağlık memuru olarak çalıştığı dönemde eğitimine devam ederek hukuk fakültesini tamamladı. Ayrıca, 2000 yılında turizm sektörüne bağlı aile şirketini kurdu.

2003 yılında Nilgün Hanım ile evlenen Çavuşoğlu'nun Deniz ve Mehmet adında iki erkek çocuğu bulunmaktadır. Çeşitli dönemlerde CHP Denizli İl Başkanlığı ve Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunan Bülent Nuri Çavuşoğlu, şu anda CHP Parti Meclisi Üyesi olarak görev yapmakta ve Örgüt ve Örgütlenme Koordinatörlüğü görevini sürdürmektedir.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.