TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bölünmez Ailesi yasta

Bölünmez ve Saylam aileleri Aysel Bölünmez’i kaybetmenin acısını yaşıyor. AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı’nın da yengesi olan Aysel Bölünmez’i kaybetmek ailede derin bir yasa sebep oldu.

Haber Giriş Tarihi: 03.02.2023 09:22
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Bölünmez Ailesi yasta

Mardin’in hayırsever ailelerinden Mardinspor Onursal Başkanı ve 22. Dönem Mardin Milletvekili Süleyman Bölünmez’in kardeşi Murat Bölünmez’in eşi Aysel Bölünmez, uzun süredir yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle tedavi gördüğü hastanede vefat etti. AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı’nın yengesi olan Aysel Bölünmez, uzun yıllardır amansız hastalık olan kanser ile mücadele ediyordu.

KANSERE YENİLDİ

Saylam Ailesi’nin kızı ve Bölünmez Ailesi’nin de gelini olan Hayati, Sevgi, Günseli ve Alpaslan Saydam’ın kardeşleri olan Aysel Bölünmez, 56 yaşında kanser hastalığına yenildi. Süleyman ve Ümit Bölünmez’in yengesi olan Aysel Bölünmez’in cenazesi Ankara Karşıyaka Mezarlığı’nda kılınan cenaze namazının ardından Karşıyaka Mezarlığı Aile Kabristanı’nda defnedildi.

MEVLİT YAPILDI

AK Parti Mardin Milletvekili Şehmus Dincel ve çok sayıda milletvekili ile bürokratın hazır bulunduğu defin töreninde aile dostları acılı gününde Bölünmez Ailesi’ni yalnız bırakmadı. Merhume için dün Ankara MAREV Sosyal Tesisleri’nde mevlit yapıldı. HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.