TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP'li bir vekilden daha veda

CHP’nin listede adı geçmeyen İzmir Milletvekillerinden Sındır, sosyal medya hesaplarından Kılıçdaroğlu’na destek mesajı verdi: “Mücadelemi sizlerle birlikte her türlü mecrada sürdüreceğime söz veririm.” 

Haber Giriş Tarihi: 10.04.2023 10:59
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
CHP'li bir vekilden daha veda

ŞÜKRAN ŞEYMANUR ARSLAN
Cumhuriyet Halk Partisi’nde İzmir adaylarının belli olmasının ardından listede yer almayan milletvekillerinden de sosyal medyadan önemli mesajlar geldi. CHP İzmir Milletvekilleri Atila Sertel, Tacettin Bayır ve Kani Beko, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na destek vermeye devam edeceklerini duyururken, Kamil Okyay Sındır da “Takdir yüce milletimizindir… Bundan sonraki süreçte de en az geçmişteki kadar yılmadan ve yorulmadan bu karanlıkla mücadelemi sizlerle birlikte her türlü mecrada sürdüreceğime söz veririm” dedi. 

TAKDİR YÜCE MİLLETİMİZİNDİR 
İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: “Ülkemizin içine sürüklendiği otokratik, antidemokratik, hukukdışı, baskıcı ve açlığa ve yoksulluğa mahkum eden tek adam rejiminin karanlığından kurtarabilmek için, halkımıza ve şehrimize hizmet etmek için, akademik yaşamıma eklemlediğim Bornova Belediye Başkanlığı, ardından parti Genel Sekreterliği ve TBMM 25. , 26. ve 27. dönem Milletvekilli olarak üyesi olmaktan onur duyduğum Cumhuriyet Halk Partimizde bugüne kadar üstün bir gayretle görev yaptım. Takdir yüce milletimizindir. Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanımız olarak seçtirmek ve Partimizce aday gösterilen Milletvekillerimizin başarılı olmalarına katkılarımla en yüksek oranda Gazi Meclisimize gönderebilmek için üzerime düşeni fazlasıyla yapacağımı da belirtmek isterim. Bundan sonraki süreçte de en az geçmişteki kadar yılmadan ve yorulmadan bu karanlıkla mücadelemi sizlerle birlikte her türlü mecrada sürdüreceğime söz veririm. Halkımıza saygılarımla duyururum.” 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.