TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Basın İlan Kurumu Şube Müdürü’nden İLKSES’e ziyaret

Gazetemizi ziyaret eden Basın İlan Kurumu İzmir Şube Müdürü Gökhan Eren, kurum olarak yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdi. Eren, basın sektörüne ilişkin sohbet gerçekleştirdi

Haber Giriş Tarihi: 08.02.2024 16:14
Haber Güncellenme Tarihi: 08.02.2024 16:14
Kaynak: HABER MERKEZİ
Basın İlan Kurumu Şube Müdürü’nden İLKSES’e ziyaret

TUNAY AFYON - Basın İlan Kurumu İzmir Şube Müdürü Gökhan Eren, İLKSES Gazetemizi ziyaret etti. Basın İlan Kurumu’nun medyaya yönelik faaliyetleri hakkında bilgi veren Eren, basın mensuplarıyla sohbet ederek mesleğin sorunlarını dinledi ve olası çözüm önerileri hakkında fikir alışverişinde bulundu.

MESLEĞİN TEMELİ YEREL BASIN

İLKSES Gazetesi ziyaretine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Eren, yerel medyanın önemine vurgu yaptı. Türkiye’nin köklü bir basın geçmişine sahip olduğunu belirten Eren, “İzmir’de basın, tarihimiz açısından temel taşlarından olan kentlerin başında geliyor. İzmir basını her zaman başta İstanbul ve Anadolu medyasına referans olmayı başarmıştır. Basın İlan Kurumu olarak bunun bilincindeyiz. Kurum olarak gazetelerin yaşaması ve kalkınması için elimizden gelen tüm desteği veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz” dedi.

DİJİTAL DÖNÜŞÜM VURGUSU

Gelişen teknolojiyle beraber dijital medya kavramı ile yeni bir sürece girildiğini dile getiren Eren, “Basın İlan Kurumu sizlerin de bildiği gibi 1 Mart 2023 tarihi itibariyle internet haber sitelerini de Resmi İlan’a kavuşturarak gazetecilik mesleğinin uzun yıllar sürdürülebilir olması için önemli bir aşama kaydetmiş oldu. Mesleği hakkı ile yapan tüm gazete ve internet haber sitelerinin yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu. Ziyaret kapsamında gazetecilerle de sohbet eden Eren, her türlü istek ve şikayetler için her zaman yanlarında olduklarını dile getirdi.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.