TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti İzmir Torbalı Belediye Başkan adayı Özgür Erman Çağlar kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçim öncesi AK Parti İzmir adaylarını kamuoyu ile paylaştı. AK Parti İzmir Torbalı Belediye Başkan adayı Özgür Erman Çağlar oldu. Özgür Erman Çağlar kimdir? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2024 16:02
Haber Güncellenme Tarihi: 27.01.2024 16:02
Kaynak: HABER MERKEZİ
AK Parti İzmir Torbalı Belediye Başkan adayı Özgür Erman Çağlar kimdir?

Milyonlarca vatandaşın merakla beklediği adaylık süreci ile ilgili siyasi partiler çalışmalarını sürdürüyor. Pek çok aday isminin kamuoyu ile paylaşıldığı bugünlerde, siyasi gündemin büyük bir bölümünü de yine yerel seçim ile ilgili süreç belirliyor. Türkiye Cumhuriyeti’nin 12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından, 27 Ocak 2024 tarihinde açıklanan aday isimleri de bu nedenle büyük bir ilgiyle takip ediliyor. AK Parti İzmir Torbalı Belediye Başkan adayı Özgür Erman Çağlar kimdir? Birlikte inceleyelim.

Özgür Erman Çağlar kimdir?

1977 yılında İzmir’in Torbalı ilçesinde dünyaya gelen Özgür Erman Çağlar, lisans eğitimini İzmir’in köklü üniversitelerinden biri olan Dokuz Eylül Üniversitesi’nde aldı. Burada Hukuk Fakültesi’ni bitirdi. Torbalı’da yaşamını süren Özgür Erman Çağlar, avukat mesleğini icra etmektedir. 2004 yılından bu yana Seçim Koordinasyon Merkezi’nde olan Özgür Erman Çağlar, İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi olarak da çalışmalarını yürütmektedir.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.