TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Buca Belediye Başkan adayı Adnan Öztekin kimdir?

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İzmir İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda ilçe adaylarını açıkladı. AK Parti Buca Belediye Başkan adayı Adnan Öztekin kimdir?

Haber Giriş Tarihi: 29.01.2024 14:05
Haber Güncellenme Tarihi: 29.01.2024 14:05
Kaynak: HABER MERKEZİ
AK Parti Buca Belediye Başkan adayı Adnan Öztekin kimdir?

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İzmir ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı. Açıklanan adaylar arasında Buca Belediye Başkan adayı da belli oldu. Buca Belediye Başkan adayı olan Adnan Öztekin’in kariyeri ve hayatı merak edilen isimler arasında yer aldı. Peki, AK Parti Buca Belediye Başkan adayı Adnan Öztekin kimdir?

ADNAN ÖZTEKİN KİMDİR?

Adnan Öztekin, 1965 yılında İzmir’in Buca ilçesinde dünyaya geldi. İlk, orta ve lise eğitimini Buca’da tamamlayarak, eğitim hayatını başarıyla noktaladı. Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden mezun olan Öztekin, iş hayatına özel sektörde muhasebe ve finans alanında çalışarak adım attı. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Geçmişte iki dönem boyunca Buca Belediye Meclisi üyeliği görevini başarıyla yerine getiren Adnan Öztekin, yerel yönetim alanındaki deneyimleriyle dikkat çekmektedir.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.