TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

1986 yılından bugüne… Zamanın çırakları küskün!

‘Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Federasyonu’ çatısı altında toplanarak seslerini daha gür çıkarmaya devam eden üyeler, “1986 yılından bugüne devam eden haklı talebimizi sizlere duyurmak için denemediğimiz yol kalmadı” dedi

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2024 15:33
Haber Güncellenme Tarihi: 06.03.2024 15:33
Kaynak: SULTAN GÜMÜŞ KAYA
1986 yılından bugüne… Zamanın çırakları küskün!

Staj ve çıraklık yaptıkları sırada sigortaları yapılmasına karşın emeklilik hesabında bu sürenin dikkate alınmaması nedeniyle emekli olamayan mağdurlar, ‘Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Federasyonu’ çatısı altında toplanarak seslerini daha gür çıkarmaya devam ediyor.

X platformu üzerinden de sık sık paylaşımda bulunan federasyon, “Zamanın çırakları o kadar küskün ki, bugün dinlemediğiniz bu ses yarın biz biliyoruz ki kulaklarınızda/rüyalarınızda çınlayacak! İsteğimiz net: Kulaklarınızda çınlayan o ses sizi de bizi de mutlu etsin. Yol ve karar sizin! Buyurun, istediğiniz sesi duymak artık sizin elinizde” serzenişinde bulundu.

YOL VE KARAR SİZİN!

Yapılan paylaşım ile “Yazık. O çok ünlü ceylan derisi koltuğunuz için; katledilen ceylanın gözyaşına, kesilen ağaca, ağaca can veren suya, koltuğu üreten zanaatkar ustaya, bu emeğin hepsinde yer alan 240 bin çırağa yazık! Sizi oraya seçtiğimiz güne, bugün sus pus olup, dün bangır bangır vaat verene, sadece koltuğu meşgul edip halkı temsil etmeyene, böyle alenen kandırılan 240 bin çırağa yazık! Staj ve çıraklık başlangıç sürelerinin emeklilik hesabından sayılması için birçok çözüm önerimiz oldu. 1986 yılından bugüne devam eden haklı talebimizi sizlere duyurmak için denemediğimiz yol kalmadı. Zamanın çırakları o kadar küskün ki, bugün dinlemediğiniz bu ses yarın biz biliyoruz ki kulaklarınızda/rüyalarınızda çınlayacak! İsteğimiz net: Kulaklarınızda çınlayan o ses sizi de bizi de mutlu etsin. Yol ve karar sizin! Buyurun, istediğiniz sesi duymak artık sizin elinizde” mesajı verildi.  

Kaynak: SULTAN GÜMÜŞ KAYA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.