TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Göztepe'ye PFDK'dan ceza yağmuru

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun kararıyla Göztepe tribünlerine ceza üstüne ceza yağdı. İşte haberin detayları...

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2023 09:43
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Göztepe'ye PFDK'dan ceza yağmuru

HÜSEYİN DEMİR 
Türkiye Futbol Federasyonu, Göztepe'nin evinde oynadığı son Çaykur Rizespor maçından sonra Göztepe'yi kötü tezahürattan ve spomertmenliğe aykırı hareketinden dolayı Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna sevk etti. PFDK toplandıktan sonra "Göztepe" kararını açıkladı.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun 23.05.2023 tarih ve 65 sayılı toplantısında Göztepe Spor Kulübü ile ilgili almış olduğu karar şu şekilde: 
GÖZTEPE A.Ş.’nin, 16.05.2023 tarihinde oynanan GÖZTEPE A.Ş.-ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. Spor Toto 1. Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 28.000 TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, aynı müsabakada GÖZTEPE A.Ş.’nin, misafir takım ve TFF temsilcisinin izni olmadan sahanın sulanmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle İHTAR CEZASI ile cezalandırılmasına,
Aynı müsabakada GÖZTEPE A.Ş.’nin, zaman çizelgesine uygun hareket edilmemesinden dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle 28.000 TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, aynı müsabakada GÖZTEPE A.Ş.’nin, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle FDT’nin 53/3. maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan GÜNEY TRİBÜN 219 no’lu blokta yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine,
Aynı müsabakada GÖZTEPE A.Ş.’nin, takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 10.500 TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.
Av. Mehmet SAĞLAM
PFDK Başkanı

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.