TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Göztepe'de Mehmet Sepil ile yeni dönem başlıyor

Göztepe Spor Kulübü, Sport Republic şirketi arasında gerçekleşen anlaşma doğrultusunda; tüm amatör branşların yönetimini Mehmet Sepil'e bıraktı

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2023 13:20
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Göztepe'de Mehmet Sepil ile yeni dönem başlıyor

HÜSEYİN DEMİR 
Göztepe Spor Kulübü son dönemlerde futbola yaptığı yatırımların yanında farklı branşlara verdiği destek ve önem ile başarılı sporcular yetiştirmişti. Milli, olimpik sporcuları yetiştiren sarı-kırmızılılar spor kültürüne verdikleri önem doğrultusunda; jimnastik, yüzme, okçuluk, hentbol, voleybol, yelken, windsurf gibi pek çok branşa yatırım yapmaya devam ediyor. Türkiye'nin köklü kulüplerinden Göztepe Spor Kulübü yaptığı dev anlaşma ile yeni başarılara imza atmak istiyor.

MEHMET SEPİL'E YENİ GÖREV

Göztepe, Sport Republic şirketi ile gerçekleşen anlaşma doğrultusunda, tüm amatör branşların yönetiminin, yönetim kurulu üyesi Mehmet Sepil başkanlığına geçtiğini duyurdu. 
Kulüp tarafından konu ile ilgili yapıllan açıklama şu şekilde: 

"Göztepe’miz ile Sport Republic şirketi arasında gerçekleşen anlaşma doğrultusunda; tüm amatör branşlarımızın yönetimi, yönetim kurulu üyemiz Mehmet Sepil başkanlığında gerçekleşecektir.
17 amatör branşta faaliyet gösteren kulübümüz Türk sporuna yeni sporcular kazandırmak için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürmektedir. 1000'in üzerinde gencimize ev sahipliği yapan Göztepe'miz farklı branşlardaki Milli sporcuları ile ülkemizi temsil etme gururuna erişmektedir. Cimnastik ve okçuluk branşında Ferhat Arıcan ve Yasemin Ecem Anagöz'ün katılımı ile 2020 Tokyo Olimpiyatları'nda büyük bir gurur yaşayan kulübümüz 2024 Paris Olimpiyatları'nda da bu başarısını sürdürmeyi amaçlamaktadır.
Tanıtımı gerçekleşen Amatör Branşlar İnciraltı yerleşkesi ile bu alanlardaki faaliyetlerimiz çok daha sürdürülebilir bir yapıya bürünecektir. Tesisimiz, genç nüfusu sporla buluşturma ve kötü alışkanlıklardan uzak tutma noktasında çok önemli bir rol oynayacaktır. Yeni tesisimizde yetiştireceğimiz sporcular, ev sahipliği yapacağımız gençlerimiz için şimdiden çok heyecanlıyız."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.