TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Göztepe, Süper Lig hayaline veda etti

Göztepe Spor Toto 1. Lig play-off karşılaşmasında Bodrumspor'a 3-1 yenilerek Süper Lig'e çıkma hayaline veda etti

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2023 16:37
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Göztepe, Süper Lig hayaline veda etti

Spor Toto 1. Lig’de play-off ilk turunda Göztepe, Bodrumspor ile Bodrum Şehir Stadı’nda karşı karşıya geldi.

Göztepe mücadeleye; Arda Özçimen, Tarık Çamdal, Arslanagic, Atınç Nukan, Emir Ortakaya, İsmail Köybaşı, Yalçın Kayan, Palmer, Mamah, Ngalina, Kvasina 11’i ile başlarken ev sahibi ekip Bodrumspor ise müsabakaya; Sousa, Onur Akbay, Süleyman Özdamar, Ali Aytemur, Cenk Şen, Erkan Değişmez, Mohammed, Samet Yalçın, Kenan Özer, Gökdeniz Bayrakdar, Celal Dumanlı 11’i ile çıktı.

GÖZTEPE-BODRUMSPOR

İlk turda tek maç üzerinden oynanan eşleşmede Göztepe rakibine 3-1 yenilerek; üst tura çıkamadı ve Süper Lig’e çıkma hayaline veda etmek zorunda kaldı.

GÖZTEPE, İLK YARIDA ETKİLİ OLAMADI

Mücadelenin ilk yarısında pek etkili olamayan sarı kırmızılılar, 16. dakikada Cenk Şen’in kaydettiği golle 1-0 geriye düştü. Golden sonra silkelenmeye çalışan Göztepe, rakip kaleyi zorlamaya çalışsa da istediği pozisyonları bulamadı.

Müsabakanın 45+1. dakikasında Göztepe’de İsmail Köybaşı’nın kendi kalesine attığı golle Bodrumspor skoru 2-0’a taşıdı.

İlk yarıda başka gol olmayınca Bodrumspor devre arasına 2-0’lık üstünlükle gitti. İlk yarıda Bodrumspor, Göztepe kalesine 9 şut gönderirken; Göztepe rakip kaleye yalnızca 5 şut atabildi. 

MAÇ

BERABERLİK GOLÜNÜ BULAMADI

Mücadelenin ikinci yarısına Göztepe etkili başladı.

İkinci yarının başında sarı kırmızılarda tecrübeli isim Yasin Öztekin, Kvasina’nın yerine oyuna dahil oldu. Etkili ataklar geliştirmeye çalışan İzmir ekibi ikinci yarının ilk bölümünde de Bodrumspor kalesinde bir türlü etkili pozisyonlar geliştiremedi.

Mücadelenin 55. dakikasında Göztepe’de Tarık Çamdal oyundan çıkarken Ajdin Hasic oyuna giren isim. Hasic’in oyuna dahil olması da Göztepe adına yararlı olmadı.Göztepe, müsabakanın son dakikalarında maçı iyice Bodrumspor yarı alanına yıktı ve aradığı golü 86. dakikada Atınç Nukan ile buldu, skoru 2-1’e taşıdı.

BODRUMSPOR

Müsabaka 10 dakika uzadı. Son dakikaları büyük bir heyecana sahne olan maçta Göztepe kendi yarı sahasında boş alanlar bıraktı. Bu boşluğu değerlendiren Bodrumspor’da Umar Aminu müsabakayı 3-1’e getiren golü kaydetti. Maçta başka gol olmayınca Göztepe play-off turunda rakibine 3-1 yenilerek Süper Lig’e çıkma hayalini gerçekleştiremedi. HABER MERKEZİ

MAÇ SONU

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.