TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de heyecan dorukta: Bugünün yarışmacısının puanları açıklandı! Zuhal Topal'la Yemekteyiz Merve hanım kaç puan aldı?

TV8'in sevilen gündüz kuşağı programı Zuhal Topal'la Yemekteyiz, izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Bugünün yarışmacısının aldığı puanlar ve yemek sunumları merakla bekleniyor. 24 Nisan Pazartesi günü yayınlanan Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında günün yarışmacısı Merve hanımdı. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Merve Hanım kaç puan aldı? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2024 11:47
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2024 02:23
Kaynak: HABER MERKEZİ
Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de heyecan dorukta: Bugünün yarışmacısının puanları açıklandı! Zuhal Topal'la Yemekteyiz Merve hanım kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in bugünkü bölümünde yarışan yarışmacıların aldığı puanlar ve yemek sunumları, izleyicilerin büyük ilgisini çekiyor. Programın sonucunda günün kazananı belli olurken, verilen puanlar da merakla bekleniyor. İzleyiciler, günün yarışmacısının performansını ve aldığı puanları öğrenmek için araştırma yapıyorlar. Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in bugünkü bölümünde yarışan yarışmacının kaç puan aldığı ve hangi yemekleri sunduğu ise programa olan ilgiyi artırıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında günün yarışmacısı Merve hanımdı. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Merve Hanım kaç puan aldı? Detaylar haberimizde…

yemekteyiz

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ MERVE HANIM KAÇ PUAN ALDI?

Heyecan dolu anlar için ekran başında kalmaya devam edin! Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in bugünkü puan durumu ve yarışmacının performansı hakkında detaylar için takipte kalın.

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ HAFTANIN YARIŞMACILARI

Haftanın ilk yarışmacısı: Öznur Aktaş - 4 puan

Haftanın ikinci yarışmacısı: Bilge Can - 4 puan

Haftanın üçüncü yarışmacısı: Durmuş - 6 puan

Haftanın dördüncü yarışmacısı: Ahmet Can - 6 puan

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.