TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zuhal Topal’la Yemekteyiz Aytaç Adilova kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacılarının kim olduğu merak konusuydu ve artık bu sorunun cevabı ortaya çıktı. TV 8'in sevilen programlarından biri olan bu yarışmada bundan sonra sahneye çıkacak isimler arasında Aytaç Adilova da yer alıyor. Güzel yarışmacı hakkında pek çok izleyici, onun hakkında bilgi edinmek için araştırma yapıyor. Aytaç Adilova'nın hayatıyla ilgili detayları haberimizden öğrenebilirsiniz.

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2024 09:37
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2024 09:37
Kaynak: HABER MERKEZİ
Zuhal Topal’la Yemekteyiz Aytaç Adilova kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz, Türkiye'nin en popüler yarışma programları arasında yer alıyor ve yeni bir hafta daha başlıyor. Bugünden itibaren yarışacak isimler belirlendi ve Aytaç da bu isimler arasında yer alıyor. Fragman yayınlandığı an, izleyiciler Aytaç hakkında pek çok araştırma yapıyorlar. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yer alan Aytaç Adilova kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı gibi detaylar haberimizde yer alıyor.

Aytaç Adilova, programın 601. Bölüm fragmanında Halil'in menüsü için şu yorumu yaptı: "Gördüğümde 40 yıllık ev hanımı zannettim ama sizi görünce şaşırdım. Fakat bu tam bir fiyasko. Tuzu yok, tadı yok." Haftaya iddialı bir giriş yaparak, "Düne kadar titriyordum, bugün uçtum" diyerek çetin ceviz olduğunu gösterdi.

yemekteyiz

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Aytaç kimdir?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 6-10 Mayıs tarihleri arasında yarışacak olan Aytaç Adilova, bir çocuk annesi ve kökeni Azerbaycan'a dayanıyor. Mesleği emlak ekspertizi ve gayrimenkul danışmanlığı olan Adilova, arazi, rezidans ve lüks konutlarla ilgili hizmet veriyor. Kendisinin Instagram hesabı ise @aytac.adilova_kw.ekol şeklinde.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.