TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Arzu Paşi kimdir? Arzu Paşi'nin mesleği nedir?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmasının bu haftaki iddialı yarışmacılarından biri olan Arzu Paşi, 13 Mart 2024 Çarşamba günü yarışacak. Yarışmaya katılan Arzu Paşi'nin kimliği ve hayatı merak konusu oldu. Peki Arzu kimdir? Detaylar haberimizde…

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2024 10:57
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2024 10:57
Kaynak: HABER MERKEZİ
Zuhal Topal'la Yemekteyiz Arzu Paşi kimdir? Arzu Paşi'nin mesleği nedir?

Her hafta hem yarışmacıları hem de yemekleri ile yemekseverler tarafından sıkı takip edilen Zuhal Topal'la Yemekteyiz programının bu hafta merak edilen isimlerinden biri de Arzu Paşi. Biz de sizin için merak edilenleri derledik. Peki Arzu Paşi kimdir? İşte merak edilen detaylar...

Yemekteyiz Arzu Paşi kimdir?

48 yaşında ve iki çocuk annesi olan Arzu Paşi, Artvinli bir kadın olarak programa katılıyor. Ancak Arzu Paşi'nin hayatı sadece bu bilgilerle sınırlı değil. Onun özellikleri arasında darbuka çalmaya olan tutkusu ve geleneksel yemekler konusundaki ustalığı da bulunuyor.

Arzu Paşi'nin performansı kesinlikle dikkat çekecek. Bu hafta yarışmacılar arasında yer alan Paşi, rakiplerine karşı iddialı bir tavır sergiliyor. Yemek konusunda rakipsiz olduğunu vurgulayan Paşi, izleyicilere heyecan dolu anlar yaşatacak gibi görünüyor.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programının başlangıcında kendinden emin bir tavırla, "Herkesin ipliğini pazara çıkaracağım, korksunlar benden" diyerek ne kadar iddialı olduğunu gösterdi. Bu duruşuyla Arzu Paşi, izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı.

Ancak Paşi'nin mesleği hakkında henüz net bir bilgi bulunmuyor. Ne iş yaptığı veya hangi alanda çalıştığıyla ilgili detaylar, ilerleyen günlerde programın yayınlanmasıyla birlikte netlik kazanacak.

Arzu Paşi'nin performansı ve kişiliğiyle ilgili merak uyandıran detaylar, Yemekteyiz'in bu haftaki bölümünde izleyicilerle buluşacak. İzleyiciler, Arzu Paşi'nin darbuka şovuyla ve yemekleriyle adından söz ettireceği anlara şahitlik edecekler.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.