TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeşilay Ağrı Şubesi, bağımlılıkla mücadele kapsamında kaymakamları ziyaret etti

Yeşilay Ağrı Şube Başkanı Cihangir Aslan, Taşlıçay ve Diyadin ilçelerindeki kaymakamları ve kurum amirlerini ziyaret ederek, bağımlılıklarla mücadelede iş birliği ve farkındalık çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundu

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2023 11:45
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: İHA
Yeşilay Ağrı Şubesi, bağımlılıkla mücadele kapsamında kaymakamları ziyaret etti

Yeşilay Ağrı Şube Başkanı Cihangir Aslan, beraberindeki Yeşilay Ağrı Şube Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Taşlıçay Kaymakamı Emirhan Arıkan, Diyadin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mustafa Karali ve ilçelerdeki kurum amirlerini makamlarında ziyaret etti. Ziyaretlerde, Yeşilay’ın faaliyetleri, bağımlılıklarla mücadelede yürütülen projeler ve ilçelerde yapılması planlanan ortak çalışmalar konusunda bilgi verildi.
Yeşilay Ağrı Şube Başkanı Cihangir Aslan, ziyaretlerin amacının bağımlılıklarla mücadelede farkındalık arttırmak olduğunu belirterek, “Yeşilay olarak bağımlılıklarla mücadelede toplumsal duyarlılığı arttırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda ilçelerimizdeki kaymakamlarımızı ve kurum amirlerimizi ziyaret ederek, bağımlılıklarla mücadelede iş birliği ve farkındalık çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Ziyaretlerimizde bize gösterdikleri konukseverlikten dolayı kaymakamlarımıza ve kurum amirlerimize teşekkür ediyoruz.” dedi.
Taşlıçay Kaymakamı Emirhan Arıkan ve Diyadin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mustafa Karali de ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Yeşilay’ın bağımlılıklarla mücadelede yaptığı çalışmaları takdir ettiklerini söylediler. Kaymakamlar, Yeşilay Ağrı Şubesi ile ilçelerinde yapılacak ortak çalışmalara destek vereceklerini ifade ettiler.

BU İÇERİK DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Ağrı'da ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek dağıtılıyor

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.