TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yemekteyiz Tuğba kim? Zuhal Topal Yemekteyiz Tuğba Melser kaç yaşında, ne iş yapıyor?

TV8'in sevilen yarışma programı Zuhal Topal'ın sunumuyla ekranlara gelen Yemekteyiz'in yeni bölümünde yarışacak olan Tuğba Melser, izleyiciler tarafından merak ediliyor. 15-19 Nisan haftasında yarışmacı olarak yer alacak Tuğba'nın geçmişi ve hayatı araştırılmaya başlandı. Peki Yemekteyiz Tuğba kim? Zuhal Topal Yemekteyiz Tuğba Melser kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2024 16:30
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2024 16:30
Kaynak: HABER MERKEZİ
Yemekteyiz Tuğba kim? Zuhal Topal Yemekteyiz Tuğba Melser kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Zuhal Topal'ın sunumuyla devam eden Yemekteyiz maratonunda yeni hafta başladı ve bu hafta bayram tatili dönüşü izleyici karşısına çıkıyor. Programın yeni bölümünde yerini alan yarışmacılar, 75 bin TL'lik büyük ödül için mücadele ediyor. 15 - 19 Nisan haftasında yarışacak olan Tuğba Melser'in kim olduğu merak konusu oldu. Yarışmacının yaşamı, nereli olduğu ve Instagram hesabı izleyiciler tarafından araştırılıyor. Yemekteyiz Tuğba kim? Zuhal Topal Yemekteyiz Tuğba Melser kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Yemekteyiz Tuğba kim?

Bugünden itibaren birincilik için mücadele edecek olan Tuğba Melser, aslen Konyalıdır ve 40'lı yaşlarda olduğu tahmin edilmektedir. İlk ve orta öğrenimini Yalova'da tamamlamıştır. Çocukluğunu şarkıcılık yapan annesinin sahne arkasında geçen kulislerinde geçirdi. Kendisi de birçok mekanda sahne alarak adından söz ettirmeye başladı ve film gibi birçok teklif aldı. Ancak müzik kariyerine odaklanmak adına bu teklifleri geri çevirdi.

Yemekteyiz Tuğba Melser Instagram hesabı

Tuğba'nın rakipleriyle yüzleşmeye başlamasıyla birlikte, sosyal medya hesapları da merak konusu oldu. Binlerce beğeni alan fotoğraflarıyla dikkat çeken Melser'in aktif kullandığı bir Instagram hesabı bulunmaktadır. Şu anda yaklaşık 56 bin kişi tarafından takip edilmektedir. Buradan profilini listenize ekleyebilirsiniz.

Tuğba Melser Instagram hesabı: @tugbamelser

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.