TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yemekteyiz Sena kimdir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sena Metindir kaç yaşında, mesleği ne?

Gündüz kuşağının en fazla izlenen yarışma programlarından biri olan ve izleyiciyi ekran başına kilitlemeyi başaran Zuhal Topal'la Yemekteyiz’in bu haftaki yarışmacılarından biri Sena Metindir oldu. Yemekteyiz Sena kimdir? İşte dikkat çeken yarışmacı hakkındaki bilgileri…

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2024 10:20
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2024 10:20
Kaynak: HABER MERKEZİ
Yemekteyiz Sena kimdir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sena Metindir kaç yaşında, mesleği ne?

Her hafta yeni bölümleriyle ekrana gelen Zuhal Topal'la Yemekteyiz, seyirciden tam not almayı başarıyor. Lezzetli yemeklerin ve özenli sofraların hazırlandığı bu program, hafta içi her gün saat 16.00’da izleyici ile buluşuyor. Lezzetli tariflerin yanı sıra yarışmacılarıyla da çok konuşulan bu yarışma, internet üzerinden de sık sık araştırılıyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz’de bu hafta yarışan isimlerden biri Sena Metindir olarak karşımıza çıkıyor. Yemekteyiz Sena kimdir? Birlikte inceleyelim.

Yemekteyiz Sena

Yemekteyiz Sena kimdir?

Bingöl’de dünyaya gelen Sena Metindir, 23 yaşındadır. Memleketinin geleneksel lezzetlerine hakim olduğu konuşulan ve kendi yöresinin yemeklerini yarışmacılara sunmaya hazırlanan Metindir, Yemekteyiz’in iddialı isimlerinden biridir.

Sena Metindir’in mesleği nedir?

Sınıf Öğretmenliği Bölümü’nde öğrenci olan Sena Metindir, “Öğrenci olduğuma kimse aldanmasın, şampiyon olmaya geldim” sözleri ile iddiasını konuşturuyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.