TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yemekteyiz Necati kim? Zuhal Topal Yemekteyiz Necati Çaça kaç yaşında, ne iş yapıyor?

TV8'in sevilen yarışma programı Zuhal Topal'ın sunumuyla ekranlara gelen Yemekteyiz'in yeni bölümünde yarışacak olan Necati Çaça, izleyiciler tarafından merak ediliyor. 8-12 Nisan haftasında yarışmacı olarak yer alacak Necati'nin geçmişi ve hayatı araştırılmaya başlandı. Necati Çaça'nın Yemekteyiz'deki performansı ve yaşamı hakkında bilgi edinmek isteyenler, Necati'nin Instagram hesabını merakla araştırıyor.

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2024 16:20
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2024 16:20
Kaynak: HABER MERKEZİ
Yemekteyiz Necati kim? Zuhal Topal Yemekteyiz Necati Çaça kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Zuhal Topal'ın sunumuyla devam eden Yemekteyiz maratonunda yeni hafta başladı ve bu hafta Ramazan Bayramı özel bölümleriyle izleyici karşısına çıkıyor. Programın 117. bölümünde yerini alan yarışmacılar, 75 bin TL'lik büyük ödül için mücadele ediyor. Haftanın dördüncü gününde yarışacak olan Necati Çaça'nın kim olduğu merak konusu oldu. Yarışmacının yaşamı, nereli olduğu ve Instagram hesabı izleyiciler tarafından araştırılıyor. Yemekteyiz Necati kim? Zuhal Topal Yemekteyiz Necati Çaça kaç yaşında, ne iş yapıyor?

YEMEKTEYİZ NECATİ ÇAÇA KİMDİR?

24 yaşında ve bekar olan Necati, aslen Ankaralı. e-Ticaret ile ilgilenen Necati, mutfakta işinden daha fazla vakit geçirdiğini belirtti. Kendi yemekleri ve el lezzeti konusunda oldukça güvenen Yemekteyiz yarışmacısı Necati Çaça, rakiplerine hiç şans tanımayacağını ifade etti.

Twitch yayıncısı Efe Uygaç'ın ekibinde yer alan Necati Çaça, Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında "Çaça" olarak biliniyor.

Sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanan Necati, 11 Nisan Perşembe günü yayınlanacak olan Yemekteyiz bölümünde yarışacak ve iddialı olduğunu belirterek "Şampiyonun kim olduğunu bütün Türkiye görecek" dedi. Yarışmanın sonuçları belli olduğunda detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.