TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yemekteyiz Muazzez kaç puan aldı? İşte Zuhal Topal’la Yemekteyiz 18 Mart Pazartesi puan tablosu

Lezzetli tariflerin incelikle hazırlandığı Zuhal Topal’la Yemekteyiz programı, her bölümünde heyecanlı anlara tanıklık ediyor. Yarışmacıların büyük bir rekabet içerisinde olduğu bu programda, yemekler de büyük hızla hazırlanıyor. İşte dün haftanın ilk bölümüyle ekranda olan Zuhal Topal’la Yemekteyiz 18 Mart Pazartesi puan tablosu…

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2024 11:42
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2024 11:42
Kaynak: HABER MERKEZİ
Yemekteyiz Muazzez kaç puan aldı? İşte Zuhal Topal’la Yemekteyiz 18 Mart Pazartesi puan tablosu

Ekranların sevilen gündüz kuşağı yarışma programlarından biri olan Zuhal Topal’la Yemekteyiz, bu haftaya da dolu dolu başladı. Beş yeni yarışmacının mutfaktaki tüm hünerlerini sergilemek için hazır olduğu yarışmada, ilk günün menüsünü Muazzez Yıldız isimli yarışmacı hazırladı. Tüm yemeklerin tadıldı, yorumlar yapıldı. Gün sonu ortaya çıkan Zuhal Topal’la Yemekteyiz 18 Mart Pazartesi puan tablosu hakkındaki bilgileri, haberimizin devamında sizin için derledik.

Yemekteyiz

Yemekteyiz Muazzez kaç puan aldı?

Haftanın ilk günü yarışan Muazzez Yıldız, misafirleri için lezzetli ürünlerin yer aldığı bir menü hazırladı. Yeşil mercimek kesme çorbası ile başlangıç yapan Yıldız’ın menüsünde; el açması patatesli börek, kuru cacık, garnitürlü çanak köfte, bulgur pilavı, mevsim salata ve saray sarma yer aldı. Hazırladığı bu sofra ile Muazzez Yıldız toplamda 24 puan aldı. Diğer yarışmacıların Muazzez Yıldız’a verdiği puanlar şu şekildedir:

Damla: 7 puan

Taylan: 6 Puan

Sena: 6 puan

Murat: 5 puan

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.