TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yemekteyiz kim kazandı? 3 Mayıs 2024 Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın kazananı kim oldu?

3 Mayıs tarihli haftanın finaliyle birlikte Yemekteyiz yarışması gündemde. TV8'de hafta boyunca her gün ekrana gelen bu yarışmada, tarifler, sunumlar ve lezzetler birbirleriyle yarışıyor. Haftanın sonunda ise 75 bin TL değerindeki büyük ödül bir yarışmacının oluyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in puan durumu ise haftanın birincisini belirliyor. Peki, 3 Mayıs'ta Yemekteyiz'i kim kazandı ve bu haftanın ödülü hangi yarışmacının oldu?

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2024 12:13
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2024 12:13
Kaynak: HABER MERKEZİ
Yemekteyiz kim kazandı? 3 Mayıs 2024 Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın kazananı kim oldu?

Yemekteyiz'in kazananı merak konusu oldu. 3 Mayıs 2024 tarihindeki finalde Zuhal Topal'la Yemekteyiz puan durumu heyecanla bekleniyor. Renkli yarışmacılar davet sofralarında yeteneklerini sergiliyor. Peki, TV8'in Yemekteyiz programında kim galip geldi? 75 bin TL'lik ödül hangi yarışmacının oldu?

YEMEKTEYİZ’DE BÜYÜK ÖDÜL KİMİN OLDU?

TV8'in ekranlarında Zuhal Topal'ın sunumuyla yayınlanan Yemekteyiz yarışma programı, 3 Mayıs 2024 Cuma günü haftanın finaliyle izleyicilerle buluşuyor.

Hafta boyunca her gün ekrana gelen programda, bugün haftanın finaline özel bir heyecan yaşanıyor. Bölüm sonunda, hafta boyunca en yüksek puanı toplayan yarışmacı birinci ilan edilecek.

yemekteyiz

3 Mayıs'ta Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında haftanın birincisi Serkan oldu. Serkan, toplamda 23 puan alarak, Zuhal Topal'dan da 6 puan kazanarak, 29 puana ulaşarak 75 bin TL'lik büyük ödülün sahibi oldu.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bu haftanın sonuncusu Mahsun oldu. Haftanın en düşük puanını alan diğer yarışmacı Sema oldu. Üçüncü sırayı ise Şeyda aldı, toplamda 20 puan elde etti ve Zuhal Topal'dan 5 puan aldı, böylece haftayı 25 puanla tamamladı.

Havva Hanım ise yarışmacılardan 22 puan alarak ikinci oldu. Ayrıca Zuhal Topal'dan 6 puan daha kazandı ve toplamda 28 puana ulaştı. Ancak sadece 1 puanla büyük ödülü kaçırdı.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.