TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yemekteyiz kim kazandı? 10 Mayıs 2024 Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın kazananı kim oldu?

10 Mayıs'taki haftanın finaliyle birlikte, Yemekteyiz yarışması yeniden gündeme oturdu. TV8'de her gün izleyiciyle buluşan bu lezzet dolu yarışmada, tarifler, sunumlar ve lezzetler kıyasıya bir mücadele içinde. Haftanın sonunda ise 75 bin TL değerindeki büyük ödül, bir yarışmacının oluyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in puan durumu ise haftanın birincisini belirliyor. Peki, 10 Mayıs'ta Yemekteyiz'i kim kazandı ve bu haftanın ödülü hangi yarışmacının oldu?

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2024 09:59
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2024 18:41
Kaynak: HABER MERKEZİ
Yemekteyiz kim kazandı? 10 Mayıs 2024 Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın kazananı kim oldu?

Yemekteyiz'in kazananı büyük bir merak konusu haline geldi. 10 Mayıs 2024 tarihindeki finalde Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in puan durumu büyük bir heyecanla bekleniyor. Renkli yarışmacılar, davet sofralarında yeteneklerini sergiliyorlar. Peki, TV8'in Yemekteyiz programında kim galip geldi? Yemekteyiz kim kazandı? 10 Mayıs 2024 Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın kazananı kim oldu? 75 bin TL'lik ödül hangi yarışmacının oldu?

YEMEKTEYİZ’DE BÜYÜK ÖDÜL KİMİN OLDU?

TV8'in ekranlarında Zuhal Topal'ın sunumuyla yayınlanan Yemekteyiz yarışma programı, 10 Mayıs 2024 Cuma günü haftanın finaliyle ekranlara gelecek.

Hafta boyunca her gün düzenli olarak yayınlanan programın bugünkü bölümü özel bir heyecanla bekleniyor. Finalde, hafta boyunca en yüksek puanı toplayan yarışmacı birinci olarak ilan edilecek. Yemekteyiz'in bu haftaki birincisi ise en yüksek puanları alarak Halil oldu.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.