TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yargı muhteşem bir gece ile ekrana veda ediyor... Gecenin biletleri satışta

Ay Yapım, Çukur dizisinde olduğu gibi fenomen haline gelen Yargı dizisi için de gelirin Türk Eğitim Vakfı'na bağışlanacağı bir veda gecesi düzenliyor. Yargı'nın veda gecesi için biletler satışa çıktı. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2024 13:18
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2024 13:18
Kaynak: HABER MERKEZİ
Yargı muhteşem bir gece ile ekrana veda ediyor... Gecenin biletleri satışta

Ay Yapım fenomen dizisi Yargı için gelirinin Türk Eğitim Vakfı'na bağışlanacağı bir veda gecesi düzenleyeceğini açıkladı. Gece için bitletler de satışa sunuldu. Peki Yargı veda gecesi için bilet fiyatları ne kadar olacak? İşte merakla beklenen veda gecesinin ayrıntıları...

BİLETLER SATIŞTA

26 Mayıs'ta final yapacak olan Yargı için bir veda gecesi düzenleniyor. Ay Yapım ve Kanal D'nin ev sahipliğinde Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan bu etkinliğin geliri Türk Eğitim Vakfı'na bağışlanacak.

yargı

Yargı'nın oyuncuları ve ekibe veda eden oyuncuların da katılacağı oldukça duygusal olduğu konuşulan 95. veda bölümü seyircilerle bir arada izlenecek. Gecede bir dizi sürpriz yaşanması bekleniyor.

Gecenin biletleri Biletix'te satışa sunuldu. 12 yaş sınırı bulunan etkinliğin biletleri genel satış ve bağış kategorilerinde olmak üzere 2 farklı fiyat skalasında satışa sunuldu. Genel satış kategorisindeki biletler 500 ve 700 TL, bağış kategorisindeki biletler ise 500 ve 1000 TL'den satın alınabiliyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.